Hilfe!

Temat przeniesiony do archwium.
Przetłumaczyłam tekst, który ma być wysłany do niemieckich architektów, dlatego zależy mi żeby nie było w nim ani jednego błędu. Proszę baaardzo - pomóżcie!

Zapraszamy Państwa do współpracy z firmą Kolory Meksyku, która oferuje ręcznie wykonywane i ręcznie zdobione, unikalne produkty.

Na rynku niemieckim działamy od ponad dwóch lat i doceniło nas wielu klientów z całej Europy.

W naszej ofercie znajdziecie Państwo:
• Kolory Meksyku: meksykańskie ręcznie malowane płytki i umywalki, kute umywalki i wanny miedziane - www.buntesmexiko.de
• Kolory Maroka: marokańskie ręcznie malowane umywalki, płytki, kute umywalki miedziane - www.buntesmarokko.de
• Ponadto: ręcznie formowana terakota i cegła, stuletnia cegła, ręcznie odlewane hiszpańskie płytki podłogowe, dodatki dekoracyjne, armatura w stylu retro,
• Wkrótce: ręcznie malowane umywalki z wzorami folklorystycznymi i kwiatowymi.

Nasze produkty ze względu na swoją precyzję wykonania są często poszukiwane przez klientów, a Ci bardziej wymagający na pewno docenią też ich kunszt artystyczny. Oferujemy rabaty na wszystkie nasze produkty, pełną obsługę, a także przyjmujemy zwroty.

Dodatkowa informacja: posiadamy obiekty 3D.

Wir laden Sie zur Zusammenarbeit mit der Firma Buntes Mexiko ein, die handgemachte und handverzierte, einzigartige Produkte bietet.

Auf dem deutschen Markt sind wir seit mehr als zwei Jahren tätig und viele Kunden aus ganz Europa würdigten uns.

In unserem Angebot finden Sie: / Wir bieten Ihnen:
• Buntes Mexiko: mexikanische handbemalte Fliesen und Waschbecken, geschmiedete Waschbecken und Badewannen aus Kupfer - www.buntesmexiko.de
• Buntes Marokko: marokkanische handbemalte Waschbecken, Fliesen, geschmiedete Waschbecken aus Kupfer - www.buntesmarokko.de
• Außerdem: handgeformte Terrakotta und Ziegel, hundertjährige Ziegel, handgegossene spanische Bodenfliesen, dekorative Accessoires, Armatur im Retro-Stil
• In Kürze: handbemalte Waschbecken mit Folklore- und Blumenmuster.

Wegen ihrer Präzisionsfertigung unsere Produkte werden bei den Kunden oft begehrt, und diejenigen, die anspruchsvoller sind, werden sicherlich auch ihre meisterhafte Kunst würdigen. Wir bieten Rabatte auf alle Produkte, Vollbedienung, und ebenfalls nehmen Rückgaben.

Zusätzliche Information: wir besitzen 3D-Objekte.
...skąd ja znam ten tekst?
Podpowiedz mi.
Mein Kurzzeitspeicher versagt.
może pracujesz w tej samej firmie, co ja...? he he
Jak sobie przypominsz, skąd znasz ten tekst, to daj znać :) jednak bardziej zależy mi na tym, żeby ktoś mi pomógł go sprawdzić...
edytowany przez j-light: 18 lip 2012