proszę o sprawdzenie bo słabo mi idzie niemiecki!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Jeść i pić lubi każdy.
Ja jem śniadanie przeważnie 5.30, ponieważ o 6.00 jadę do szkoły. Na śniadanie jem kanapkę z szynką i pije herbatę. Śniadanie robię sobie sam. Potem mama budzi mojego brata i przygotowuje mu śniadanie. Mój brat bardzo lubi chleb z pasztetową i do tego pije herbatę. Około godziny 8.00 mama przygotowuje śniadanie dla siebie , taty i mojej siostry. Tat bardzo lubi zjeść na śniadanie jajecznicę z cebulką. Tata na sniadanie pije herbatę a czasami kakao. Moja siostra je to co przygotuje jej mama.
Najczęściej siostra je chleb z dżemem i pije kakao lub herbatę. Mama je śniadanie ostatnia. Przeważnie je chleb z węlina i żółtym serem.

Essen und trinken,das mögen alle.
Ich normalerweise frühstücken 5,30, weil ich um 6.00 wurde ich in die Schule gehen. Zum Frühstück esse ich ein Schinkenbrot und Tee trinken. Ich mache Frühstück für sich.
Dann ist meine Mutter hob mein Bruder und bereitet sein Frühstück. Mein Bruder wirklich mag Brot mit Leberwurst und Tee zu trinken.
Rund 08.00 Uhr meine Mutter bereitet Frühstück für mich, mein Vater und meine Schwester. Der Vater gerne zum Frühstück essen Rührei mit Zwiebeln. Mein Vater trinkt Tee zum Frühstück und manchmal Kakao.
Meine Schwester bereitet ihnen, was ihre Mutter.
Häufig Schwester isst Brot mit Marmelade und trinken Kakao oder Tee.
Das Mutter frühstücken letzten. Die meisten von ihnen Brot mit Schinken und Käse.
Gocha2801!
U nas się nie dostaje punktów. Mam nadzieję, że poniższą aluzję skminisz, zaczaisz, ogarniesz.
Googol robi to tak. Obejrzyj.

Essen und trinken wie jeder.
Ich normalerweise frühstücken 5,30, weil ich um 6.00 wurde ich in die Schule gehen. Zum Frühstück esse ich ein Schinkenbrot und Tee trinken. Ich mache Frühstück für sich. Dann ist meine Mutter hob mein Bruder und bereitet sein Frühstück. Mein Bruder wirklich mag Brot mit Leberwurst und Tee zu trinken. Rund 08.00 Uhr meine Mutter bereitet Frühstück für mich, mein Vater und meine Schwester. Tat gerne zum Frühstück essen Rührei mit Zwiebeln. Mein Vater trinkt Tee zum Frühstück und manchmal Kakao. Meine Schwester bereitet ihnen, was ihre Mutter.
Häufig Schwester isst Brot mit Marmelade und trinken Kakao oder Tee. Mom eating breakfast reicht. Die meisten von ihnen Brot und Käse Pergament.
napisałas to samo co ja a to jest tłumaczone przez translator!! i to sie nazywa pomoc!!!!????????????i zauwaz że tu masz u siebie błędy:sa słowa po angielsku a nie niemiecku
edytowany przez Gocha2801: 22 lis 2012
Po prostu nie skminiłaś aluzji.
A, miałam nadzieję, że skminisz.

Ja Googola nie koryguję, bo ON JEST NAJLEPSZY.
raczej nie ma żadnego translatora który nie robi błędów!!! ja potzrebuje kogos kto naprawdę umie niemiecki a nie robi sobie jaj jak TY!!!!
Ty nadal nie kminisz.
Nie dostaniesz tutaj punktów!
o co Ci chodzi?????!!!! mam taką prace domową na jutro i nie umiem jej sama napisac z głowy więc posłużyłam sie translatorem!! tak trudno poprawić jak sie umie!!! zaczynasz mnie wkurzać tym wymądrzaniem się!!!!!!!!!!!nie umiesz poprawić to nic nie pisz!! ja żadnych punktów nie zbieram pani Mądralińska!!!!!!!!!!!!!!
No, to napisz sama.
btw. uważaj, bo ci wyjdą wykrzykniki!
napisałabym co o Tobie myslę ale szkoda męczyć, na głupote nie ma lekarstwa
Cytat: Gocha2801
napisałabym co o Tobie myslę ale szkoda męczyć, na głupote nie ma lekarstwa
Wie wahr, wie wahr...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego