Proszę o sprawdzenie listu.

Temat przeniesiony do archwium.
Liebe Anne,
Wie geht's ? Danke für den letzten Brief. Ich möchte dir über am besten Informationsquelle für mich schreiben. Internet ist für mich die wichtigste Informationsquelle. Es verbessert meine Allgemeinbildung und mein Wissen über die Welt.
Ich kann über Sport lesen. Ich finde, dass Internet kein Zeitfresser ist. Ich sehe auch fern. Fernsehen ist bequem und billig. Im Fernsehprogramm suche ich mir interessante Unterhaltungsprogramme, Dokumentarfilme und Nachrichten. Wenn ich Ferien habe, erhole ich mich vom Fernsehen. Ich lese manchmal Zeitungen. Die Zeitungen sind auch herrvoragende für mich Informationsquelle.
Und du? Was ist dein am beste Informationsquelle?
Schreib bitte bald !
Viele Küsse!

Deine XYZ
edytowany przez Weronika97: 16 lut 2013
Od kogo odpisałaś, dziubeczku? Od zadane.pl. Pewnie od tej "Uparciuchstraszny". Ona lubi takie zdania, jak to:
Was ist dein am beste Informationsquelle?
....sorki, to zdanie chyba napisałaś sama? Prawda?
Z prywatnej poczty:

Weronika97 dzisiaj, 14:33
:)
To zadanie pisałam sama..:) chce tylko wiedziec czy mam jakies błedy :;] prosze nie pisac wiec ze od kogos odpisałam bo wtedy Pan/Pani nie szanuje mojej pracy ;]
POZDRAWIAM.

Moja odpowiedź: Garmaż i żelki, marsz do książek!
Cytat: irkamozna
Z prywatnej poczty:

Weronika97 dzisiaj, 14:33
:)
To zadanie pisałam sama..:) chce tylko wiedziec czy mam jakies błedy :;] prosze nie pisac wiec ze od kogos odpisałam bo wtedy Pan/Pani nie szanuje mojej pracy ;]
POZDRAWIAM.

Moja odpowiedź: Garmaż i żelki, marsz do książek!

A moja to : Po co mi piszesz Panie/Pani zebym sie uczyła jak sam nie potrafisz udzielić mi pomocy w tym zadaniu..prosiłam o sprawdzenie a wyjezdzasz mi z odpisywałam....naucz sie czytac ..;]
POZDRAWIAM :)
nie chce mi sie
Cytat: irkamozna
nie chce mi sie

Spoko :)
Łoj!?
Obudziło się?
Temat przeniesiony do archwium.

»

Życie, praca, nauka