Cytat: Pafelek33
Jak na razie to Ty robisz problemy i "chrzanisz o dupie Maryni".
Masz rację, co Cię moje życie obchodzi? Po co się wtrącasz w to czy wyjadę do Niemiec czy tego nie zrobię.
Co do tego forum, to może i warto byłoby się coś z niego nauczyć, gdyby nie takie larwy jak Ty, które tylko przeszkadzają pokazując swoją wyższość nad gatunkiem ludzkim i marudzą, że ludzie się nie chcą uczyć. Wystarczy przeglądnąć Twoje wpisy i zobaczyć dziesiątki ludzi sfrustrowanych Twoją pseudopomocą. Powatarzasz coś ciągle o tych profesjonalistach, ale kompletnie nie ma to sensu.
I pozwól, że zaproponuję Ci podszlifowanie swojego j. polskiego, bo stawiasz te przecinki po "a", czy "albo" nie zastanawiając się nad sensem zdania. A mi każesz się zastanawiać, o ironio. Przeczytaj jeszcze raz zdanie "A, pojedziesz do NIemiec na 100%." z przecinkiem, a potem bez przecinka. TRYBISZ?
Sam jesteś larwa, i do tego rozpieszczona. Po polsku też nie umisz, a jadaczkie rozdziawiasz. A, ucz się ty twojego niemca na twój sposób. Polskiego nie musisz, bo, jak widzę - znasz go w stopniu nagminnym.
Przeglądaj sobie moje wpisy. Może ci padnie na to, co czasem żarówą nazywają.
Sami samobójcy i frustraci, bo nikt nie chce za nich odrobić lekcji.
Może się wtedy te miliony ludzi nad tobą rozpłaczą?
Ale, tylko - może?
btw.: gdybyś to twoje napisał po niemiecku - zdjąłbym kapelusz z głowy.)