Prosże o sprawdzenie, króciutki tekscik...

Temat przeniesiony do archwium.
Witam...
Proszę o sprawdzenie poniższego tekstu:

Hi, ich bin 16 jahre alt. Jch Freud mich über jeden Brie. Meine Hobbys: Fusßall, Komputer spiele. Foto wäre toll, muss aber nicht sein. Also man an die Feder und schreibt mir.

Albo jeżeli łatwiej to prosiłby, o napisanie krótkiego tekstu powyższego typu...

Bardzo dziękuję z Góry...
Hi, ich bin 16 Jahre alt. Jch freue mich über jeden Brief. Meine Hobbys: Fusßall, Komputerspiele. Foto wäre toll, muss aber nicht sein. Also greift an die Kugelschreiber und schreibt mir.
Wielkie dzięki, za ten tekścik...
*Fußball
Hi^^SrOka :p willste mit mir n bissl Deutsch üben ?das ist meine skypelogin : matthiasoo :) ciao^^
also wenn ich mir endlich die Kopfhörer besorgt habe...
aber ich möchte zuerst schreiben ^^
[gg]
ahh ich hab kein gg :P hast du skype ? oda ICQ ?^^ya ya ich bin der Meckerer :P
kurz runterladen..... und gemacht
noch nicht,bald....wenn ich mir die Kopfhörer besorgt habe :)
cześć ej mogłbyś/abyś mi przetłumaczyć na dzisiaj ten tekścik???????
Nauczyciel: - Ciągle się obijasz na moich zajęciach. Czy wychowanie fizyczne jest gorszym przedmiotem od historii czy matematyki?
Uczennica: - Nie uważam tak, ale nie sprawia mi satysfakcji bieganie na 60 m czy granie w koszykówkę.
Nauczyciel: - Nie sprawia ci satysfakcji? To się postaraj pokochać mój przedmiot! Sport to zdrowie, to lekarstwo na wszystko - na młodość, piękno, stres, atrakcyjność.
Uczennica: - Sport mnie nie interesuje. Wolę języki obce. Swoją przyszłość wiążę z czymś innym...
Nauczyciel: - Nie znasz życia, dziewczyno!
Uczennica: - Dlaczego pan mnie obraża? Czy nie mogę mieć innych zainteresowań? Przecież nie wszyscy muszą być sportowcami!
Nauczyciel: - Mówię ci prawdę. I powinnaś posłuchać starszego trenera. Uczennica: - Niech pan zrozumie - mnie to nie bawi! I nie będę więcej przychodzić na te nudne lekcje wychowania fizycznego.
Nauczyciel: - Idź i nie pokazuj mi się na oczy! Jeszcze pożałujesz tej decyzji, niemądra dziewczyno !!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego