ostatnie 3 zdania :) pięknie proszę o sprawdzenie.

Temat przeniesiony do archwium.
Na początku swojego życia na Ziemi człowiek wędrował i żył w harmonii z przyrodą:

Zuvörderst seine Leben an die Erde, der Mann hat gewandert und geliebt in die Harmonie mit die Natur.

Teraz człowiek buduje nowe osiedla, drogi, zakłady przemysłowe, niszczy tereny, na których wcześniej występowały rośliny i zwierzęta.

Jetzt der Mann bauen eine neue Siedlung, StraBe, industriell Stalt und die Grünanlagen vernichten, auf walche die Tiere und Pflatzen vorherig hat vergeweilen.

Od każdego z nas zależy jak będzie wyglądać nasze środowisko, czy będzie wokół czysto i przyjemnie.

Von jeder bei und abhängen, wie unsere Umwelt hinausseht wird, ob das wird sein sauber und angenehm rund um.

Będę baardzo wdzięczna jeśli pomozecie mi i poprawicie błędy w mojej pracy !
Zu Beginn seines Lebens auf der Erde, wanderte der Mensch und lebte in Harmonie mit der Natur.

Jetzt bauen wir neue Siedlungen, Straßen, Industrieunternehmen und zerstören die Gebiete, in denen zuvor Tiere und Pflanzen auftraten.

Od każdego z nas zależy jak będzie wyglądać nasze środowisko, czy będzie wokół czysto i przyjemnie.

Von einem jede von uns hängt es ab, wie unsere Umwelt aussehen wird, ob es um uns sauber und angenehm sein wird.
Serdecznie dziękuję za obie poprawki ! Dziękuję za czas i ochotę, za pomoc ! Bardzo mi na tym zalezało !
Und "Danke" für das danke! Dann macht es richtig Freude!

:-)))

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia