Binnen dnia genießt drei podstwowe Mähler. Steht diese Frühstück herum 7.00, Mittagessen ok. 14-15 und Abendmahl herum 19.00. Frühstück binnen roku Schulung genießt zu Schulung zeitlich Unterbrechung. Mittagessen dagegen zu irgendeine pobliskiej Wiederherstellung weil zu Wiederherstellung mogę verdrücken diese was chcę von außen jakichkolwiek Schwierigkeiten. Abendmahl genießt beim unsselber zu domu , weil zu zjedzeniu dieser Mähler Steg unsselber schlafen. Zumeist genießt Fruchtstand Joghurts , Zwieback , insgemein das heißt Gesundheiten Furage. Moją ulubioną Speise steht pizza von pieczarkami.Jestem neugierig wie nämlich von Twoimi Gewohnheit żywieniowymi. Welches steht Deine ulubione Dänemark?
a po polsku to tak miałoby być=>
W ciągu dnia spożywam trzy podstwowe posiłki.Ich esse täglich vier Mahlzeiten. Jest to śniadanie o 7.00, obiad ok. 14-15 i kolacja o 19.00.. Zuerst esse ich Frühstuck um siebien Uhr In der Schule. Śniadanie w okresie roku szkolenego spożywam w szkole w czasie przerw. Obiad zaś w jakieś pobliskiej restauracji gdyż w restauracji mogę zjeść to co chcę bez jakichkolwiek trudności. Kolację spożywam u siebie w domu, ponieważ po zjedzeniu tego posiłku kładę się spać. Najczęściej spożywam owocowe jogurty, sucharki, ogólnie mówiąc zdrową żywność. Moją ulubioną potrawą jest pizza z pieczarkami.Jestem ciekawa jak to jest z Twoimi nawykami żywieniowymi. Jakie jest Twoje ulubione danie?
bardzo prosiłabym o pomoc