błagam pomocy!!!! ;p

Temat przeniesiony do archwium.
błagam, pomóżcie mi przetłuamczyć krótki tekst z polskiego na niemiecki. Niestety mam z nim nie lada problem. Z góry serdecznie dziękuję dobremu człowiekowi;p pozdrawiam!

"Dogodna lokalizacja pozwala na piesze wycieczki po całej starej części miasta. W bezpośrednim jego otoczeniu znajdują się bulwary wiślane, miejsce pieszych i rowerowych wycieczek turystów. Stanowiska do ustawiania pojazdów wyposażone są w przyłącza elektryczne i wodne. Na terenie campingu znajduje się również instalacja do odprowadzania ścieków. W pomieszczeniach sanitarnych dostępne są toalety i prysznice. Otoczenie campingu to piękna zieleń. Zapewniamy pełny komfort i bezpieczeństwo. Teren campingu jest monitorowany i chroniony całą dobę. Plac do ustawiania pojazdów jest oświetlony, w podziemiach znajduje się również parking strzeżony."
Delikatnie mówiąc to nie wiem, co ten wątek ma wspólnego z działem "Nauka", skoro nie wkleiłaś nawet Twojej próby tłumaczenia.
heh;] chodzi o to ze jest to fragment z tekstu, ktory musze przetlumaczyc. Czesc nie sprawila mi problemu ale z tym mam i to spory, dlatego blagam, jesli jest ktos w stanie to przetlumaczyc chociaz z grubsza bede ogromnie wdzieczny...

« 

Studia językowe

»

Studia językowe