błagam jestem strasznie tepa z niemieckiego i nie mam pojecia jak to zrobic prosze o szybkie przetlumaczenie opisu weekendu w czasie perfekt poniewaz mam to na jutro zrobic!!!!!!!!
Mój weekend był wspaniały! W sobote spałam do połodnia a potem poszłam grać na komputerze w moją ulubioną gre, lecz niestety przerwała mi ją mama i kazała wyjsc z psem, więc to zrobiłam. Następnie zjadłam obiad i poszłam sie troche pouczyc...nudy. Bardzo chciałam jechac na basen, jednak zachorowałam i nie mogłam i z tego powodu było mi bardzo smutno. Siedziałam w swoim ulubionym fotelu do konca dnia i sluchalam muzyki, to bylo przyjemne,a potem oczywiscie poszlam spac nie jedzac przedtem kolacji bo sie odchudzam. Niedziela mineła bardzo szybko wstałam wczesnie bo moj pies mnie obudzil, z tego powodu byłam cały dzien zła, gdyz kiedy jestem niewyspana zachowuje sie okropnie. Następnie rzecz jasna poszłam grac w gre, i tak samo jak w sobote musiałam wyjsc z psem, a potem jadlam obiad i znowu gralam. Niestety musiałam tez posprzatac swoj pokoj, jednak nie bylo to takie zle, poniewaz sprzatajac sluchalam muzyki.Moj weekend prawie zawsze wyglada tak samo. Co za nudy.
BŁADAM O SZYBKIE PRZETŁUMACZENIE BEDE WDZIECZNA DO KONCA ZYCIA, JAKIES GLUPIE SLOWA MOZECIE POMINAC!!!!!!! DZIEKI!!!!!!!!1