prosba o sprawdzenie list do lekarza

Temat przeniesiony do archwium.
Szanowny Panie.
Nazywam Jan kowalski . Przeczytałem dziś w niemieckim czasopiśmie rubrykę dotyczącą zdrowia i zdecydowałem się zasięgnąć porady u Pana ,ponieważ w Niemczech jest znacznie lepsza służba zdrowia.

Ostatnio jestem ciągle senny i praktycznie muszę się zmuszać by wykonać najprostszą czynność . Początkowo myślałem że to spowodowane za wysokim poziomem cukru , ale zrobiłem badania laboratoryjne , które zaprzeczają tej opinii . Lekarz rodzinny stwierdził ze to może być przemęczenie, ja jednak wątpię w to. Chciałbym dodać że, mam jakby problemy z koncentracją i z zachowaniem równowagi. Objawy uzupełnię tym , że od dawna mam intensywne bóle głowy

Choroba ta w sposób bardzo negatywny wpływa na moje zdrowie i życie . Mam problem z wykonywaniem swoich codziennych obowiązków i zapamiętaniem najprostszych rzeczy .Nie
mogę w nocy spać.

Proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu . Z góry dziękuje za odpowiedz i za uzyskaną pomoc.

Sir. Mein
Name John Doe. Ich lese heute in der deutschen Zeitschrift Eintrag auf die Gesundheit und beschlossen, den Rat des Herrn, denn Deutschland ist in einer viel besseren Gesundheitsversorgung.

Vor kurzem bin ich immer noch schläfrig, und ich habe praktisch gezwungen, die einfachste Bedienung. Am Anfang dachte ich, es war durch ein hohes Maß an Zucker, aber ich habe die Laboruntersuchungen, die im Widerspruch zu dieser Stellungnahme. Der Hausarzt sagte, dass dies möglicherweise Übermüdung, aber ich bezweifle es. Ich möchte hinzufügen, dass, wenn ich Probleme mit der Konzentration und Gleichgewicht. Symptome der Zulagen, die ich seit langem intensive Kopfschmerzen

Krankheit in einem sehr negativen Auswirkungen auf meine Gesundheit und des Lebens. Ich habe ein Problem mit der Leistung seiner täglichen Aufgaben und die Erinnerung an die einfachsten Dinge. Ich kann nicht schlafen in der Nacht.

Bitte helfen mein Problem lösen. Vielen Dank im Voraus für Ihre Antwort und für den Erhalt von Unterstützung.
mógłby to ktoś sprawdzić?
Gdzie znalazłeś tak fatalny translator? Name John Doe.

Tak śmieszne, że aż straszne.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia