Opis Rodziny.

Temat przeniesiony do archwium.
moja najbliższa rodzina składa się z 7 osób. Ja , moi rodzice, moja siostra i mój brat.Mieszkamy w domku jednorodzinnym.Niedaleko naszego domu mieszkają również moja Babcia i mój Dziadek, którzy często nas odwiedzają.Moja babcia ma 72 lat i ma na imię Teresa, mój dziadziuś ma 79 lat i ma na imię Czesław. Moja Mama ma na imię Ewa i ma 50 lat, pracuje w Biurze Pomocy Społecznej. Mój Tato ma 53 lat i pracuje za granicą jako budowlaniec.Moja siostra ma na imię Emila i ma 23 lata i studiuje we Wrocławiu, a Brat Rafał ma 20 lat i niedługo zacznie pierwszy rok studiów we Wrocławiu.Za członków mojej rodziny uważam również mojego psa Nerusia i kota Randala.

Bardzo proszę o pomoc w przetłumaczeniu !!
większość z tych zdań mam już przetłumaczone. proszę o przetłumaczenie tylko niektórych;
-Niedaleko naszego domu mieszkają również moja Babcia i mój Dziadek, którzy często nas odwiedzają.
-pracuje w Biurze Pomocy Społecznej. Mój Tato ma 53 lat i pracuje za granicą jako budowlaniec.
-niedługo zacznie pierwszy rok studiów we Wrocławiu.Za członków mojej rodziny uważam również mojego psa Nerusia i kota Randala.

Bardzo proszę o pomoc bo mam już w większości tego tekstu przetłumaczonego ale nie jestem pewna co do niektórych zdań !
a bardzo jest mi to potrzebne na poniedziałek !!

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia