Prosze o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Błagam o pomoc na jutro mam napisać po niemiecku w 120-150 słów gdzie i jak chciałbym mieszkać napisałem już po Polsku ale nie dam rady przetłumaczyć tego na niemiecki proszę o pomoc z góry dziękuje:)

Moim marzeniem jest mieszkać w dużym domu z dużym ogrodem w mieście. chciałbym żeby dom był z piętrem i miał dużo pokoi. w łazience miałbym duże jacuzzi i saunę. w domu znajdował by się również duży basen w którym pływał bym codziennie. Obok swojego pokoju miałbym siłownie. chciałbym też mieć w salonie ogromny telewizor i PlayStation 3. w moim wymarzonym domu miał bym również własnego kucharza. W ogrodzie znajdowałoby się boisko od kosza . miałbym też pokój rozrywki gdzie znajdowałby się stół bilardowy i pingpongowy, kręgielnia i tor gokartowy. w piwnicy miał bym swoje własne kino. miał bym też strzelnice. oto właśnie jest miejsce gdzie chciałbym mieszkać
Mein Traum ist in der Stadt in einem großen Haus mit großen Garten zu wohnen. Ich möchte das Haus mit einem Stock und vielen Zimmern haben.Im Bad hätte ich Jacuzzi und Sauna. Innen des Hauses würde sich auch ein großer Swimmingpool befinden, in dem ich jeden Tag schwimmen würde. Neben meinem Zimmer hätte ich auch ein Fitnessstudio. Im Salon möchte ich möchte ich auch einen riesigen Fernsehapparat und Playstation 3 haben. In meinem Traumhaus hätte ich auch eigenen Koch. Im Garten würde sich auch Basketballfeld befinden. Ich möchte auch Unterhaltungszimmer haben, wo sich ein Billardtisch ,ein Tischtennis , Kegelbahn , und Gokartbahn befinden würde. Im Keller hätte ich ich ein eigenes Kino , einen Schießplatz. Das ist gerade ein Platz, wo ich wohnen möchte.
dzięki Sonjaa uratowałaś mi życie

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia