list do koleżanki POMOCY!! tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
hej muszę napisać list do koleżanki po niemiecku...
bardzo proszę o przetłumaczenie bo niestety z niemca sobie zbytnio nie radzę. list niestety muszę mieć na wczoraj... proszę o pomoc:)

Hej Agata,
Na początku mojego listu pozdrawiam cię serdecznie i przepraszam za to, że piszę dopiero teraz. Niestety mam dużo nauki. Bardzo się za Tobą stęskniłam. co u Ciebie słychać? Jak w szkole? U mnie wszystko w porządku, w szkole jest ostatnio trochę ciężko trzecia klasa to naprawdę nie łatwa sztuka ciągle jakieś kartkówki sprawdziany itp.
Chciałam Ci opowiedzieć o moich wakacyjnych przeżyciach ;) Pewnego dnia gdy nudziliśmy się z przyjaciółmi postanowiliśmy pojechać nad morze... Dojechaliśmy do Mielna pełni sił i dobrego humoru, a tu zaskoczyła nas pogoda. cały dzień padał deszcz. chcieliśmy poleżeć na słonecznej plaży i się opalać ale niestety pogoda nie pozwoliła nam na to! ;( poszliśmy do wesołego miasteczka i tam się chwilę pobawiliśmy, potem poszliśmy na obiad i po obiedzie wyjechaliśmy do domu. W drodze powrotnej zaciekawił nas pewien drogowskaz, wskazywał on miejsce pod nazwą "Kamienne kręgi". pojechaliśmy tam z myślą że zobaczymy jakieś wielkie kręgi... dojechaliśmy w to miejsce zaskoczeni ponieważ były to zwykłe kółka ułożone ze zwykłych małych kamieni. jednym słowem ten wyjazd był nie udany ale za to było bardzo śmiesznie ;) Kończę już swój list. musimy się jak najszybciej zobaczyć bo mam ci tak wiele do opowiedzenia. czekam na twoją odpowiedz
Paulina

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia