prosze was o przetłumaczenie , dwóch tekstów, z czym mam problem:( Potrzebuje tego pilnie bo musze je jeszcze wkuć ... DZIĘKUJE !
Moj pokój jest duzy i ma balkon. Po prawej stronie stoi fotel i szafa oraz regal z ksiazkami. W rogu sa dwie szafki z ubraniami .Przy oknie stoi biurko na ktorym znajdusie sie duzo zeszytow i ksiazek. Przy scianie jest duże łóżko. Na ścianach znajdujasie plakaty barcelony i legi . Mam rowniez specjalna szafke na puchary i medale oraz szaliki .
2 tekst:
Mój pokój jest mały. Dziele go z moją młodszą siostrą . Po lewej stronie stoi skrzynia z zabawkami mojej siostry i jej biurko , na biurku stoi akwarium . dalej mieści sie komoda na której stoi nie duży telewizor a na końcu moje biurko , przy którym spędzam dużo czasu . Na moim biurku stoi komputer . Na wprost jest okno które rozświetla cały pokój. Po prawej stronie stoi łóżko piętrowe , góra jest mojej siostry , a dół mój ... dalej stoi regał na książki i szafa . na podłodze leży niebieski dywan , a na suficie wisi żyrandol ... w moim pokoju wisi dużo plakatów postaci z filmów i ulubionych grup np: Avril Lavigne i Simple Plan. Na ścianach w moim pokoju jest dużo napisów i rysunków .