etykiety, folie, rolki itd. tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Anweisung zur Ordnung im Etiketten-/Folienraum:

- Jede Etikettensorte hat seinen festen Platz, der mit einem Musteretikett markiert ist!
- Bei einem Etikettenwechsel an einer Maschine sind die Rollen an der dafür vorhergesehenen Stelle zurückzulegen (Es dürfen sich keine Etikettenrollen im Bereich der Maschine befinden!)
- Bei herausnehmen einer anderen Rolle ist immer die kleinste Rolle als erstes zu benutzen, damit sich keine angefangenen Rollen aufstauen!

- Die Verpackungsfolien befinden sich oben auf dem Regal, es gilt die selben Regeln wie für die Etiketten (keine halben Rollen an den Maschinen, zuerst kleinste Rollen nehmen)
- Jede Sorte (verschiedene Breiten, Ausführungen) haben ihren festen Platz, der unterhalb markiert ist .

Folgende Folien sind zu verwenden, sind für die verschiedenen Abpack-Varianten zu verwenden:

Zuckermais 2 Kolben (neue Maschine) Dehnfolie 320
Zuckermais 2 Kolben (alte Maschine) Dehnfolie 360
Zuckermais 3 Kolben Dehnfolie 360
Suppengemüse Dehnfolie 360
Zucchini , alle Kunden außer Aldi Flow-Fresh 440 (Folie mit Netz)
Zucchini für Aldi, 500 g und 750g Flow-Pack 480 (Folie mit Löchern)
Möhren 1 kg Flow-Pack 480 (Folie mit Löchern)
Möhren 1,5 kg Flow Pack 550 (Folie mit Löchern)
Bohnen Flow-Fresh 440 (Netzfolie)

czy ktoś mógłby mi pomóc w tłumaczeniu tego tekstu bardzo proszę
z góry dziękuje i nie znajduje słów na opisanie mej wdzięczności

To pomogę tobie znaleźć: "dam 20 zł za tłumaczenie"
Aldi ist gross. Sehr gross und sehr super. A poster robi sobie jeszcze większe jaja z nas. Nawet nie znajdując słów na opisanie jejnej wdzięczności. Ale, tak btw. to ciekawe ćwiczenia językowe daje się młodzieży, jako zadanie domowe w Polsce, c'nie?
wrzuc to w google übersetzer
czy ktoś mi pomoże?
próbowałam i nic
Instrukcja porzadkowa w pomieszczeniu dla etykiet i foli
przepraszam ze tak pytam może trochę to nie na miejscu ale ja taki długi tekst mam a ty mi jedno zdanie piszesz? tylko nie mów że to początek końca
kazdy rodzaj etykiet ma swoj e stale miejsce,ktore jest zaznaczone etykieta wzorcowa
a tak całkiem serio to prosiłabym aby mi koś pomógł bo sama sobie z tym nie radze
Übersetzung von Deutsch nach Polnisch
Oświadczenie obciążenie Etiketten-/Folienraum:

- Każdy rodzaj etykiety ma swoje miejsce, powtarza się z etykietą!
- Jeśli zmiana etykiety na komputerze, który kręci się w agencji kosmicznej są przewidywane do objęcia (Nie powinno rolek w maszynie!)
- Podczas usuwania inną rolę zawsze najmniejszą rolę jako pierwsza ma być wykorzystana do akumulacji nie jest niedokończony rolkach!

- Folie do pakowania są wysokie na półce, mamy (nie przejmujemy pół rolki na maszynach pierwszy małe role), te same zasady jak w przypadku etykiety
- Każda odmiana (różnej szerokości, rodzaju) mają swoje miejsce, które są opisane poniżej.

Kolejne slajdy mają być wykorzystane mają być wykorzystane dla różnych wariantów opakowań:

Słodka kukurydza 2 tłoki (nowe maszyny), folii stretch 320
Słodka kukurydza 2 tłokowe (stary silnik) folii stretch 360
Słodka kukurydza 3 uszy folii stretch 360
Zupa jarzynowa 360 Stretch film
Cukinia wszyscy klienci, z wyjątkiem Aldi Fresh Flow-440 (zdjęcie z sieci)
Cukinia do Aldi, 500 g, 750 g Flow-Pack 480 (folia z otworami)
1 kg marchwi Flow-Pack 480 (folia z otworami)
Marchew 1.5 kg Flow Pack 550 (folia z otworami
Diego-babo, ty też masz dwa tłoki w kukurydzy, Und einen blauen Kolben vom Klebstoff!Ty nie jesteś durna. Ty jesteś endlos durna!
bongo dlaczego jestem endlos durna
bo masz dwa tłoki w kukurydzy! Sram ze śmiechu! Czwarte gatki muszę zmieniać! Kobuszewski, to jest amator i trampkarz w porównaniu z tobą! Teraz leci kabarecik...
dociek pewnie już wszystkie pieluchy musiał zmienić, a Tamod na pewno zrezygnował nawet z tych 20 PLN wynagrodzenia i dopłaci sam 20 PLN, żebyś dalej tłumaczyła. No, inaczej być nie może!!! Tego nie ma nawet w polskiej telewizji.
edytowany przez forumgeist: 15 lis 2010
bongo ty lobuzie myslisz ze moko msci sie za to publiczne ponizenie
to google
bongo powstrzymaj mnie
I CO POZA TLOKAMI TLOCZENIEM I KOSMICZNYCH ROLKACH
to chociaz macie wesolo ze mna
ten numer zrobilam u moka nic nowego zciagniete
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Życie, praca, nauka