Prosze o pomoc w przetłumaczeniu krotkiego tekstu

Temat przeniesiony do archwium.
Oswiadczam ze Wyrażam zgodę aby moje dziecko ..................... samodzielnie wracało do domu po zakonczeniu zajec lekcyjnych.

z gory dziekuje za odpowiedz
Einverständniserklärung

Hiermit erkläre ich mich damit einverstanden, dass mein Kind __________ den Schulweg von __________ nach Beendigung des Unterrichts nach Hause selbständig zurücklegen darf. Die Verantwortung für den Weg dorthin obliegt nicht dem Schulträger.

Ort, Datum:

Unterschrift eines Erziehungsberechtigten:
Super! Japa!
Aż mnie zatkało! Hicks!
Pokaż to twoim komilitonom:
the_ setzeruber, pjoter, karol-inna, izka1911, kasiulaczek, kassss-ka, pamos, andzi29, ala29, germanist-ka, nikersien, Webasoify,misiaczka123 i innym aufgestellten Mausbollen!
Cytat: irkamozna
Super! Japa!
Aż mnie zatkało! Hicks!
Pokaż to twoim komilitonom:
the_ setzeruber, pjoter, karol-inna, izka1911, kasiulaczek, kassss-ka, pamos, andzi29, ala29, germanist-ka, nikersien, Webasoify,misiaczka123 i innym aufgestellten Mausbollen!

No bez przesady irka, aż tak inteligentny to Japa nie jest. Jeżeli coś napisze poprawnie, to zwykle znaczy, że skądś to zerżnął. I tak jest również w tym przypadku. Tekst jest w prawie 100% w tym dokumencie:
http://www.weidigschule.de/formular/klettern.pdf
Okay, TopBolek.
Ale przyznaj, że był cwany.
Nie każdy jest taki cwany.
Napiął się.Chyba pierwszy raz w żyćciu...
Po kiego wymyślać koło na nowo?
Pjoter na ten przykład, to nie wie, że Linsen można jeść, bo wydaje mu się, że to grilowana lornetka, a jak go zapytasz, jak się nazywa "rosół" po niemiecku, to się facet rozkracza.
Gelobt soll das sein, was ein Lob verdient hat.
Alles andere wird beschimpft.
Das ist meine Ansicht.

Jeśli te wszystkie podżegacze dawałyby takie odpowiedzi, to mogę jechać na urlop dookoła świata i na rowerze!
To byłaby sprawa....
no tak, co prawda to prawda... Napiął się i była to zauważalna erekcja intelektualna, jak na możliwości Japy. Niektórzy powiadają, że nie trzeba wiedzieć, ale trzeba wiedzieć, gdzie znaleźć. I Japa pozostał temu wierny.
Cytat: ksied
Einverständniserklärung

Hiermit erkläre ich mich damit einverstanden, dass mein Kind __________ den Schulweg von __________ nach Beendigung des Unterrichts nach Hause selbständig zurücklegen darf. Die Verantwortung für den Weg dorthin obliegt nicht dem Schulträger.

Ort, Datum:

ten text jest zerzniety ale niestety niepoprawnie sformulowany

hiermit ... damit coz to za sformulowanie , von nach Beendigung des Unterrichts - Unterrichtsschluss,Unterrichtsende,
zurücklegen a coz to za niemczyzna chyba sprzed 300 laty
a ostatnie zdanie to chinschczyzna
Cytat: Diego44
Einverständniserklärung

Ort, Datum:

ten tekst pasuje ...
Cytat: mamapia
Cytat: Diego44
Einverständniserklärung

Ort, Datum:

ten tekst pasuje ...

wie die Faust aufs Auge
twoja kartonowa odpowiedz pasuje jak twoj nekrofilny kot do ciebie
Brakuje mi słów na idiotyzmy irkamozna i Diego44. Boże widzisz, a nie grzmisz?
Oj... Aż mnie ciarki przeszły...
Cytat: Elipota

W przypadku Elipota widać typowe objawy niedopchnięcia.
Ma strasznie białe oczy. Pewnie już pełna.

Das heißt Selbstbeweihräucherungsclub
Cytat: pjoter

Das heißt Selbstbeweihräucherungsclub

a już myślałem, że grzesiek się nam zepsuł

to nie sa idiotyzmy tylko wklepujesz text taki ze sie usmiac mozna poprawiam cos niecos zeby to rece i nogi chociaz w przyblizeniu mialo a ty tu z idiotyzmami wyskakujesz dobrze nie bede nic mowic osmieszaj sie wypocinami jakiegos polglowka
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka