Du bist mir echt ne süße.... - co oznacza???

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o pomoc. Jak należy przetłumaczyć zdanie: "Du bist mir echt ne süße :-) !!! "
Czy "ne" jest skrotem od "meine", czy zaprzeczeniem? :) Bardzo proszę o przetłumaczenie...
Dzięki, ale znam translatory. Niestety nie można na nich polegać, jeśli zależy na poprawnym przetłumaczeniu zdania. Myślę, że ludzie na forum są dużo mądrzejsi, i w przeciwieństwie do translatora potrafią poprawnie tłumaczyć mowę potoczną. Dlatego nadal proszę o przetłumaczenie. :)
Cytat: Motyl06
Dzięki, ale znam translatory. Niestety nie można na nich polegać, jeśli zależy na poprawnym przetłumaczeniu zdania. Myślę, że ludzie na forum są dużo mądrzejsi, i w przeciwieństwie do translatora potrafią poprawnie tłumaczyć mowę potoczną. Dlatego nadal proszę o przetłumaczenie. :)
he?
Wstaw z translatorów (PONS, to nie translator!) po kolei odpowiednie słowa ze słownika i nie rzucaj się na ludzi na forum:
Du =
bist =
mir =
echt =
'ne =
süße =
I se sama przetłumacz.
Proszę o pomoc. Jak należy przetłumaczyć zdanie: "Du bist mir echt ne süße :-) !!! "
Czy "ne" jest skrotem od "meine", czy zaprzeczeniem? :) Bardzo proszę o przetłumaczenie...

'ne czyli eine
Cytat: peterpan01

'ne czyli eine
pjoter, palancie, umiejętność czytania czasem się przydaje
a myślałem, że w święta będziesz dla mnie milutka :(
a myślałem, że w święta będziesz dla mnie milutka :(
Ten dupek żołędny, Lukar ma być dla ciebie milutki nie ja.- ale ten debil po 2 latach jeszcze nie czai, o co się rozchodzi i uwielbia takie badziewie, jak ciebie.
^ojej, dlaczego? :(
^ojej, dlaczego? :(
Nie wiem, dlaczego on to badziewie uwielbia. Pewnie on taki sam. Klara?
Helga
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia