z polskiego na niemiecki

Temat przeniesiony do archwium.
witam bardzo bym prosił i przetłumaczenie poniższego tekstu:
Jest to bardzo pilne
Cytat:
Witam, na wstępie zaznacze że gram na serwerze POLSKI, a nie NIEMIECKIM ale piszę do tego supportu z jednego ważnego względu, support polski

całkowicie mnie zignorował i posługiwano się tam szablonowymi odpowiedziami.
Dlatego proszę o nie przekierowywanie mnie spowrotem tam bo liczę na Waszą pomoc. Chodzi o zablokowane konto, a zbanowane zostało z powodu

przedmiotów, które pochodziły z konta Game Mastera, na które podobno się włamano, jednkże skąd mogłem wiedzieć że są z tego konta ja je tylko

uczciwie kupiłem w grze.
Nie chodzi mi już o te środki, które straciłem na zakup przedmiotów lecz o samo konto, które zostało zablokowane
Jeżeli będzie taka możliwość aby przekierować mnie do pracownika firmy Game Forge lub pomoc od Was to bardzo bym prosił. Oczywiście dostarcze wszystkie potrzebne dane, które będą przez Was wymagane.
Login zbanowanego konta to - demonswar
A zbanowane zostało dnia: 16 lipca 2013 o godzienie: 14:51
Z powodem: Włamanie na konto GM.

Co jest oczywiscie nie prawdą, przpyszczam że ludzie odpowiadający za polskiego metina nie zweryfikowali nawet z jakiego adresu IP włamano się na

to konto tylko od razu zablokowali mi konto.
Prosze o reakcje, pozdrawiam.
Hallo, zunächst Häkchen, dass ich spielen auf einem Server Polnisch, Deutsch, aber nicht schreiben, um mit ein wichtiger Grund, FTP, unterstützt polnischen

Ich war völlig ignoriert und verwendet ein szablonowymi Antworten gibt.
Also bitte nicht umleiten mich zurück, weil ich es auf Ihre Hilfe zähle. Es ist ein gesperrtes Konto und wurde verboten, weil der

Elemente, die von Ihrem Game Masters, die offenbar kompromittiert kommen, jednkże wie sollte ich wissen, dass sie nicht von dieser Rechnung it just me

ehrlich, ich das Spiel gekauft.
Ich rede nicht von jetzt über diese Maßnahmen, die für den Erwerb von Gegenständen verloren, aber mit dem gleichen Konto, wurde blockiert
Wenn es eine Möglichkeit für mich, um die Arbeitnehmer-Spiel Forge umleiten oder Hilfe von euch ich wirklich fragen würde. Natürlich liefern wir alle notwendigen Informationen, die von Ihnen benötigt werden.
Anmeldung zu Ihrem Benutzerkonto zbanowanego - demonswar
Einer verbotenen war am: 16. Juli 2013 um Uhr: 14.51 Uhr
Der Grund: Hacking berücksichtigt GM.

Was ist natürlich nicht wahr, dass Menschen, die für die polnische Metin nicht einmal zu überprüfen, was mit IP-Adresse gehackt przpyszczam

Dieses Konto nur einmal mein Konto gesperrt.
Bitte Reaktionen zu begrüßen.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia