Prosze o przetlumaczenie na j.niemiecki

Temat przeniesiony do archwium.
W dialogu kobiety z mężczyzną, osobą złą jest kobieta. Zadaje ona wiele powtarzających się pytań.Nie zwraca uwagi na to co odpowiada on jej na pytania. Trzyma się swojej racji. Nużuca mu co ma robić, co powinien lub też co robi.Źle odbiera jego odpowiedzi przez co doprowadza do krzyków.

Osobą dobrą jest mężczyzna.Odpowiada on prawidłowo na każde pytanie.Zachowuje on powagę mimo natrętnego zachowania kobiety i narzucania swoich sugestii.

Z góry bardzo dziękuje. :)
Cytat: meaninglless
W dialogu kobiety z mężczyzną, osobą złą jest kobieta. Zadaje ona wiele powtarzających się pytań.Nie zwraca uwagi na to co odpowiada on jej na pytania. Trzyma się swojej racji. Nużuca mu co ma robić, co powinien lub też co robi.Źle odbiera jego odpowiedzi przez co doprowadza do krzyków.

Osobą dobrą jest mężczyzna.Odpowiada on prawidłowo na każde pytanie.Zachowuje on powagę mimo natrętnego zachowania kobiety i narzucania swoich sugestii.

Z góry bardzo dziękuje. :)
Co to jest "nużuca"?
przepraszam, nie zauważyłam błędu :) *narzuca
przepraszam, nie zauważyłam błędu :) *narzuca

Generalnie, to panuje tutaj taka zasada, że gołych tekstów nikt nie tłumaczy. To tak na przyszłość.
Przepraszam nie wiedzialam, to moglabym liczyc na pomoc, czy nie?
Przepraszam nie wiedzialam, to moglabym liczyc na pomoc, czy nie?
w której klasie jesteś?
I tu maly problem, jestem w 10 klasie gymnasium w niemczech dopiero sie przeprowadzilam, i nie znam jezyka to jest moje zadanie domowe a ze mam mnostwo nauki nie mam czasu nad tym siedziec. dlatego bardzo prosze o pomoc :) i wybaczcie za brak polskich znakow. :)
no to napisz to po niemiecku a nie czekasz na gotowe, tutaj nie ma odrabiania za kogoś zadań.
dziekuje bardzo, wielkie dzieki za pomoc.
Temat przeniesiony do archwium.