Proszę o pomoc w przetłumaczeniu moich zdań o najlepszym nauczycielu

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, napisałem kilka zdań po Polsku o najlepszym nauczycielu w mojej szkole, chciałbym żeby ktoś pomógł mi sprawdzić i poprawić moje tłumaczenie, z góry bardzo dziękuję! :)

Trudno powiedzieć jakie cechy powinien mieć dobry nauczyciel, ponieważ każdy uczeń ma inne zdanie w tym temacie.
Moim zdaniem najlepszym nauczycielką w naszej szkole jest pani XYZ.
Ona nie jest zbyt wysoka, ma okrągłą buzię, włosy blond i okulary. Zawsze ubiera się schludnie, a zarazem elegancko.
Nie dość, że jest bardzo dobrą nauczycielką to ma świetny kontakt z klasą.
Jej lekcje są bardzo interesujące, bo jest zawsze dobrze przygotowana
Często chwali uczniów co jest przyjemne i motywuje do nauki
Ona ma swoją pasję bo dużo podróżuje, i wiele opowiada nam o swoich zainteresowaniach, co sprawia, że sprawia wrażenie normalnej osoby.
Pani XYZ zadaje dużo pracy domowej, ale kiedy ją sprawdza, to zawsze nagradza uczniów dobrymi ocenami.
Myślę, że jest lubiana przez wielu uczniów, i choć jest wymagającym nauczycielem, ocenia obiektywnie i sprawiedliwie.

TŁUMACZENIE:
Es ist schwer zu sagen, welche Eigenschaften ein guter Lehrer haben sollte. Jeder Student hat eine andere Haltung zu diesem Thema.
Meiner Meinung, der beste Lehrer in unserer Schule ist Frau XYZ.
Sie ist nicht allzu groß, er hat den rundlichen Mund, die Haare blond und die Brillen. Immer zieht er sich ordentlich an, und zugleich elegant.
Reichen nicht, dass sie der sehr gut Lehrer ist das hat einen guten Kontakt mit der Klasse.
Ihr sind Lektionen sehr interessant, weil sie immer gut vorbereitet ist.
Oftmals lobt er Schüler es ist angenehm und er motiviert zum Lernen.
Sie hat ihre Passion weil er viel reist, und viel erzählt er uns mit seinen Interessen, verursacht er, dass die Empfindung der Normale Personen verursacht.
Frau XYZ fügt einer viel Hausaufgabe zu, aber wenn er sie überprüft, belohnt das die Schüler immer mit gut Note.
Ich denke, dass sie von viele Schülern gemocht wird, obwohl er ist der anspruchsvolle Lehrer, er beurteilt objektiv und gerecht.
No, to jakiej płci naprawdę jest ta wasza nauczycielka?
czy tu wogle ktos jest?
To ona. Widzę błędy.
edytowany przez Schulalltag: 04 maj 2014
er?
czy tu wogle ktos jest?
nessun-dorma, jako Schulalltag widział błędy, przestraszył się i polazł do Mokiego przed 10 minutami.
Błędów nie poprawił. Wstawił tę samą kaszanę, co tutaj.
Znaczy: tu nikogo nie ma. Trup.
Bystrzak. :D
Zobaczył, że tu nikomu się nie chce, a jemu pewnie tym bardziej..
Zaatakował nowe horyzonty. ;]
Cytat: gosia465
Bystrzak. :D
Zobaczył, że tu nikomu się nie chce, a jemu pewnie tym bardziej..
Zaatakował nowe horyzonty. ;]

Trudno mu się dziwić że poszedł do diabła. Tutaj trafił na cuchnącego moczem debila i debilkę której mózg się włańcza raz na miesiąc
Cytat: bostonka
Trudno mu się dziwić że poszedł do diabła. Tutaj trafił na cuchnącego moczem debila i debilkę której mózg się włańcza raz na miesiąc
Gdyby cuchnąca moczem debilna bo-stonka sama zobaczyła, to zobaczyłaby, że Moko tego śmierdzącego lenia po prostu z forum wypierdzielił. I, to po 20 minutach.
Bo tak się powinno z śmierdzącymi leniami postępować.
Ale, tymczasem debilna bo-stonka zalatuje dalej i też nie umie opisać nauczyciela.
Bo debilna bo-stonka potrafi tylko śmierdzieć.

btw. u nas ma ten leń szansę, ale z niej nie korzysta, bo dla niego, jak i dla debilnej bo-stonki "pomoc" oznacza "zrób to za mnie, bo mi się nie chce". Sranie po ścianie.
Cytat: niuniel
btw. u nas ma ten leń szansę, ale z niej nie korzysta, bo dla niego.

Tak oczywiście z tobą to on ma największe szanse, z pierdołą którego żonka obmalowała na forum. Z emerytowanym belferkiem, który łapał uczniów za fujarkę. Moze opowiesz niuniel jak sobie dawałeś radę w mamrze przez 2 latka bez głaskania dzieci. Wszyscy są ciekawi opowieści cioty-niuniela.
czy tu wogle ktos jest?
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie