Witam.
Muszę napisać wypracowaniee na j.niemiecki o tym, gdzie byłem i co robiłem podczas lekcji języka niemieckiego...:)
Więc proszę o przetłumaczenie mi tego tekstu( oczywiście w perfekcie-tak kazała)
Podczas lekcji języka niemieckiego, wraz z kolegami, wybrałem się na miasto.Spacerowaliśmy jakieś 10-15 minut. Następnie wybraliśmy się do baru na hamburgera. Zamówiłem sobie dwa hamburgery, ponieważ byłem bardzo głodny. Po 5 minutach otrzymałem swoje zamówienie.Hamburger był przepyszny, wszystkim smakował znakomicie. Zapłaciem za swoje zamówienie 6 zł. Podczas powrotu do szkoły, spotkaliśmy starszych kolegów. Porozmawialiśmy chwilę i poszliśmy dalej. Na boisku szkolnym pograliśmy sobie w piłkę nożną. Udało mi się nawet strzelić gola.Gdy zbliżał się koniec lekcji, postanowiliśmy chwilę odpocząć i ochłonąć z wrażeń. W pobliskim sklepie kupiliśmy sobie napoje. Jeden z kolegów posiadał karty do gry.Zagraliśmy szybkie dwie partie w pokera, w których oczywiście przegrałem. Gdy zebraliśmy siły wróciliśmy na lekcję języka angielskiego by stawić czoło kolejnemu wyzwaniu.
Heheh , troche głupio to brzmi ale to nic. Brakuje mi paru słów, więc jak coś wymyślicie to możecie wpisac ;]]]]]
A te wypracowanie potrzebne jest mi na jutro ! Wiec PROOOOOSZE O POMOOOC.