Bardzo proszę o przetłumaczenie tego!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Baaaardzo proszę o przetłumaczenie tego listu!To dla mnie bardzo ważne!Ja sama niestety nie umiem zbytnio niemieckiego,a jest to dla mnie ważna sprawa(mogę się odwdzięczyć przetłumaczeniem czegoś-nawet długiego na j.angielski)Z góry przepraszam za tak długi list,ale niestety tak mi to wyszło...
----------------------------------------------------------------------
Cześć{imię}!
Pewnie czytając ten e-mail myślisz,że to kolejny zapełniający skrzynkę list miłosny od fanatycznej fanki,która nie ma nic ciekawego do powiedzenia.NIE! Tak, więc mam na imię Marta i mieszkam w mieście nad Morzem Bałtyckim- w Gdyni,w Polsce.Mam tak jak Ty 14 lat (dokładnie to jestem 2 miesiące starsza,bo urodziłam się 16.09.1992r.,też chodzę do 8 klasy).Należę do kapeli rockowej.To wspaniałe uczucie przekazywać przez muzykę innym swoje myśli i uczucia!To naprawdę czadowe uczucie,bo muzyka jest jakby mocą,która daje nam siły!
Jeśli chodzi o Polskę to wszyscy tu Was kochają!Co prawda {nazwa zespołu}nie jest jeszcze u nas bardzo popularnym zespołem,ale za to Wasi fani są tutaj prawdziwymi,wiernymi fanami i z niecierpliwością czekają na Wasz przyjazd!Przyjeżdżajcie i dajcie czadu na Jetix Kids Awards 2006!!!Oczywiście ja też jadę na tę imprezę i mam nadzieję,że uda mi się zdobyć Twój autograf.
W najnowszym polskim BRAVO jesteście na okładce i jest o Was artykuł!
Oto okładka:
Aadas
To artykuł:
{link}
A tu są skany z BRAVO gdzie jesteście Wy!:
{link}
Ja oczywiście również mam Waszą płytę nie obeszło się też bez plakatów na ścianach.
Czytałam,że masz kotkę Paulinchen.Cool!Jeśli kiedyś miałbyś jakieś wątpliwości to mogę pomóc.Wiele wiem o kotach,ale zdecydowanie najbardziej kocham psy!Poza muzyką to moja druga miłość!Mój kochany pies Atos jest moim przyjacielem na dobre i na złe.Razem jeździmy na wystawy i świetnie nam idzie!
To ja i Atos:
{link}
Kocham też piłkę nożną!!!Ale jeśli już to zdecydowanie wolę w nią grać niż oglądać.Jednak,gdy był Mundial to wiernie zasiadałam w biało-czerwonym szaliku wraz z resztą rodziny i kibicowałam i oglądałam mecze ;D
Z niemieckich drużyn mój tata i ja kibicujemy FC Bayern Monachium.
Na koniec mam pytanie:Jakie jest Twoje marzenie?

Proszę, jeśli znajdziesz czas zobacz, co załączyłam do e-maila.Jest tam kilka moich zdjęć i artykuły z BRAVO.

Proszę odpisz i dawajcie czadu na maxa!!!!!!

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia