Błagam o przwtłumaczenie ;)

Temat przeniesiony do archwium.
Dr.med.C.Braun
beantwortet Leserfragen über das Thema Gesundheit und Krankheit.Schreiben Sie an das Gesundheitsmagazin.Ihre Frage kann auch für andere Leser wichtig sein.

Sehr geehrter Herr Dr.Braun, mein Magen tut immer so weh.Ich bin auch sehr nervös
und kann nicht schlafen.Mein Arzt weiß auch keinen Rat.Er sagt nur, ich soll nicht so viel arbeiten.Aber das ist unmöglich.

Bardzo prosze o przetłumaczenie :)
Dr.med.C.Braun odpowiada na pytania(chodzi pytania po przeczytaniu tekstu) dotyczące tematu "zdrowie" i "kreatywność". Napisz do magazynu poswieconemu tematu "zdrowie"..Twoje pytania moga też byc dla innych czytelnikow wazne.
Drogi Dr.Braun, moj zoladek ciagle/nadal mnie tak boli.jestem tez bardzo nerwowy
i nie moge spac. Moj lekarz tezz nie wie co to jest/nie umie znalezc zadnej przyczyny- te zdanie Mein Arzt weiß auch keinen Rat nie mozna doslownie na polski przetlumaczyc bo to takie przyslowie.ale chodzi o to ze nie wie sam co to moze byc za przyczyna tego, ze tak jest...Powiedzial mi tylko ze nie mam tyle pracowac.Ale to jest nie realne/nie osiagalane...
tam nie ma byc kreatywnosc tylko "choroby"...a leserfragen to pytania czytelnikow,,,Sorki=)

« 

Nur deutsch

»

Zentrale Mittelstufenprüfung