czy można powedzieć:

Temat przeniesiony do archwium.
man wird sie evakuieren müssen
Man muss evakuiert werden.
łyku! Można. I jest bardzo dobrze. Druga wersja oznacza odrobinkę coś innego. Podaj polskie znaczenie, to nie będzie zgaduj-zgaduli.
no właśnie pisałem tak jak uważałem, bo nie wiem co dokładnie miał na myśli ;d
Przecie ci nic nie zarzucam. Twoja propozycja jest przecie OK. W zgaduj-zgaduli nie biorę udziału.
Tak, można tak powiedzieć
nie chodzi o.. sie muss evakuiert werden, bo w tej propozycji jest man i sie i to sie wyklucza poniewaz sie jest 3 osoba lp. forma man jest bezosobowa
diego-babo! Piłaś? Nie jedź! Nie piłaś? Wypij!
jestem po egzaminie...załamana, oni sobie kurde z nas jaja robią! na nic nie przydała "zroszona rosą trawa" i "porośniete mchem i bluszczem kamienie"...

Jestem załamana

EGZAMIN z praktycznej nauki języka niemieckiego nie sprawdzał praktycznej znajomości. miał na celu udupienie.
A byłeś taki pyskaty... I co ci z tego przyszło?
Podałbyś tematy egzaminacyjne, to "może" byśmy coś pomogli? Nie! Nikt mnie nie kocha! Wszyscy są przeciwko mnie.
Life is brutal, bejbe, and full of zasadzkas and kopas w dupas...
Cały świat zaprzysiągł się przeciwko tobie...
A wracając do twego wpisu, to nie wiem, o co ci tutaj chodzi.
Chcesz się na pewno wypłakać na mojej włochatej pierwsi, c'nie?
A ten bongo-bongo, to prawdziwy sk...yn, c'nie?
Przecież taki jesteś dobry z Niemca.
Sorry,, ty jesteś baba. Zapomniałem...
bongo bongo czy Ty mógłbyś chociaż jeden wieczór mnie nie wkurzać? Czy Ty uważasz, że ja miałam jakiekolwiek tematy egzaminacyjne? Egzamin obejmował :JĘZYK NIEMIECKI! Takie były wytyczne i mnie nie dobijaj!
No to musisz twoje własne półdupki zacisnąć i się uczyć i przestać wreszcie pyskować. Ja jestem ostatni, który byłBY przeciwko tobie, ale ty i tak w to nie uwierzysz, bo cały świat jest przeciwko tobie i najmniejsza chmurka na niebie działa ci na jajniki!
mozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
co to jest "moce"? zamontuj te cholerne polskie diakrytyczne, diego-babao!
co to byl za egzamin?
napisz cos o przebiegu, chcesz jeszcz raz do niego podchodzic czy jest taka mozliwosc czego oni wogole wymagali
ja sie zegnam z toba i nie reaguje wiecej na twoje glupoty
egzamin z praktycznej nauki języka niemieckiego po 4. roku. Pierwszy termin, ustny i wyniki we wtorek
Zamontuj diakrytyczne, diego-babao! Weź twego rodowitego NIEMCA do pomocy i nie rżnij mi tutaj nagle obrażonej wątrobianki! Keine Sau kapiert nicht, was du da auf polnisch hineinkritzelst.
Po 4. roku od kiedy? Studia? Nie uwierzę. W życiu nie studiowałem ni-mieckiego. Du luegst, wie gedrueckt! (wenn du weisst, was das bedeutet...)
obiecanki-macanki...diego-babo...juz czesto sie przysiegalas...
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa