zwischen den Jahren

Temat przeniesiony do archwium.
Jak mówią Polacy na "zwischen den Jahren"?
[wpis usunięty]
edytowany przez forum_germanin: 29 gru 2010
Cytat: forum_spamanin
[wpis usunięty]

zebraku idz prosche do niebiesko czerwonych i truj tam nudny jestes
żebraku, idź proszę do niebiesko czerwonych i truj tam, nudny jesteś
a kto usunal wpis zebraka
No, co pokemony? Nawet tego nie wiecie? I, jak tu mówić o forum, skoro sie nikt nie melduje? Tylko zadania domowe odrabiać? Do tego są inne fora. Tu ma się szlifować mniemniecki. I napędzać reklamę dla Admina Lukara. Nie spać! Ruszyć tyłki! Lukar potrzebuje forsy.
Zagladam tu od paru dni i nie wierze wlasnym oczom: 80 % wpisow, to wyzwiska i klotnie calymi dniami. Nie dociera to do mnie, jak mozna tracic czas i energie na cos takiego. Przeciez to wirtualny swiat, swiat bez znaczenia! No a co sie stalo z rzeczowymi i kompetentnymi odpowiedziami, z ktorych zawsze czegos nowego mozna bylo sie nauczyc?

Szkoda, naprawde szkoda....
Cytat: nickt_
Zagladam tu od paru dni i nie wierze wlasnym oczom: 80 % wpisow, to wyzwiska i klotnie calymi dniami. Nie dociera to do mnie, jak mozna tracic czas i energie na cos takiego. Przeciez to wirtualny swiat, swiat bez znaczenia! No a co sie stalo z rzeczowymi i kompetentnymi odpowiedziami, z ktorych zawsze czegos nowego mozna bylo sie nauczyc?

a ty co z ksiezyca spadles jak ci cos nie podoba to nie przychodz tu i nie czytaj ganz einfach
a wyzwiska to zupelnie co innego my i tak wszyscy nawzajem sie kochamy

moko zjezdzaj stad ty zdrajco zdradziles calemu swiatu moje dane osobowe
No a co sie stalo z rzeczowymi i kompetentnymi odpowiedziami, z ktorych zawsze czegos nowego mozna bylo sie nauczyc?
Und was möchtest du am liebsten neues erlernen? Kannst du überhaupt Deutsch? Nein? Schade, wirklich schade...Sam pyskujesz tutaj, jak jaki Pokemon.
No wlasnie, taka dziecinade jak powyzej mialam na mysli. Z przyjemnoscia wiec stad zjezdzam ....
Uwielbiam pokemony, co popelniaja samobojstwo. Jeden mniej. I co wnioslas do tematu, ty CKM (ciezko kapujaca mozgownica)? Popyskowal, popyskowala i popelnila somobojstwo? Ale cudow oczekiwac od forum, przy takim osobostym nastawieniu? Przeciez ty jestes najpiekniejszym przykladem tej bezdennosci.
edytowany przez hammel: 30 gru 2010
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia