Proszę o poprawę.

Temat przeniesiony do archwium.
Ich bin sehr froh, dass du zu mir gekommen und ich konnte Ihnen meine Stadt. Tour wird auf der xxx-Straße beginnen. Es ist die älteste Straße der Stadt. Wir haben jetzt bewegen neben dem Park den Namen der Verfassung am Mai drittens ist die linke St. Alexander-Kathedrale und Statue von Papst Johannes Paul der zweite. Ein Stück weiter, auf der rechten Seite sehen Sie das Rathaus. Nun zu den Fußgänger auf der Straße xxx gehen. Wir sind jetzt auf der Straße xxx, sehen wir den Park gegenüber der Name des Denkmals xxx Dichter. Wenn Sie links abbiegen und über ein paar Dutzend Meter vom Schulgebäude, in dem zu lernen, zu sehen. Weiter gehen wir geradeaus bis zur Kreuzung mit xxxi Straße und biegen rechts ab. Auf der linken Seite sehen Sie prachtvolle Gebäude von einem Einkaufszentrum, auf der rechten und McDonalds haben bereits den Weg Verlust erreicht. Wir fahren nach Süden auf der linken Seite finden Sie eine Bushaltestelle, ein wenig weiter, auf der rechten Seite ist der Basar zu sehen. Wir kamen zu River xxx. Wir können jetzt gehen die Straße hinunter xxx wieder auf die Straße xxx. Gegenüber dem Hotel xxx, Sport-und Freizeitzentrum Halle auf der rechten Seite sehen erstreckt sich auf eine Flut von xxx.

Pisane z czegoś takiego :
Bardzo się cieszę, że do mnie przyjechałaś i będę mógł pokazać ci moje miasto. Zwiedzanie zaczniemy od ulicy xxx. Jest to najstarsza ulica w mieście. Przechodzimy teraz obok parku imienia Konstytucji trzeciego maja, z lewej strony widać katedrę swiętego Aleksandra i pomnik papieża Jana Pawła drugiego. Nieco dalej, z prawej strony, widać budynek ratusza. Przejdziemy się teraz po deptaku na ulicy xxx. Znajdujemy się obecnie na ulicy xxx, naprzeciw widzimy park imienia xxx z pomnikiem poetki. Jeśli skręcimy w lewo i przejdziemy kilkadziesiąt metrów to zobaczymy budynek szkoły w której się uczę. Dalej idziemy prosto aż do skrzyżowania z ulicą xxx i skręcamy w prawo. Po lewej stronie widać okazały budynek galerii handlowej xxx, po prawej McDonalds i już doszliśmy do ulicy xxx. Kierujemy się na południe, po lewej widać dworzec autobusowy, nieco dalej, po prawej jest bazar. Doszliśmy do rzeki xxx xxx. Możemy teraz przejść ulicą xxx z powrotem na ulicę xxx. Na wprost widać hotel xxx, halę OSiR, na prawo rozciąga się zalew xxx.

Jest to zadanie z poziomu rozszerzonego i to pomimo tego, że w mojej, fizycznej klasie, nikt nie zdaje matury nawet z poziomu podstawowego.
Wir sind hier nicht im Kindergarten.
To nie jest "pisane z czegoś takiego". To jest bezczelnie i bezmyślnie przepuszczone przez gugle. Idz do spamanin.pl. Oni lubią poprawiać guglego, leniwcu pięciopalczasty.
No tak pisać w języku, którego nie umiem wcale poziom rozszerzony w chwili kiedy mam za 90 dni maturę z Matematyki czy Fizyki, tylko dlatego, że moja nauczycielka jest niedowartościowa, już pomijam, że nie chciałem uczyć się nazistowskiego języka ale niestety nie miałem wyboru... Ciekawe jak mam to napisać jak w książce nie ma nawet przykładu..
Cytat: zaco
nie chciałem uczyć się nazistowskiego języka ale niestety nie miałem wyboru....
U mnie masz przesrane.
A za leniwca to chciałbym żebyś w życiu się napracował tyle co ja, oj chciałbym.. Ale ty pewnie nawet granicy funkcji obliczyć nie potrafisz, nie mówiąc już o samodzielnym wyznaczeniu stałej Plancka....
niemcy niech się lepiej cieszą, że normalni ludzie nie zrobili w 45 tego co powinni zrobić, czyli zabić wszystki pomiot mówiący w tym języku

gdzie tu się konto usuwa?
U MNIE MASZ PRZESRANE. Kapiert? Planck znał nazistowski język, idioto.
edytowany przez zochama: 05 lut 2011
...
edytowany przez zaco: 05 lut 2011
...
...
Lukar! Jeśli ten post teraz usuniesz, to jesteś zwolennikiem polskich neofaszystów, albowiem takich gnojków nie wolno dopuszczać do głosu. Wtedy masz także Ty u mnie przesrane! Ostrzegam!
Ruszę największą maszynerię świata, aby ciebie pozbyła dochodów z reklamy na tym forum.
Ostrzegam.
To bardzo proste!
To jest wszystko chamstwo nacjonalistyczne z tej Polski, co to jeszcze drzemie w niektórych zakutych pałach. I ten osobnik, to jest typowy przykład rosnącej nazistowskiej polski. Ten WIELKI i zapracownany onanista zaco jeszcze szcza w pieluchy, ale pierdoli, jak stary Hitler. Takich hujków powinno się topić jeszcze przed porodem.
edytowany przez zochama: 05 lut 2011
Sam napisałem, że chcę usunąć konto. ;) Pozdrawiam.
Heil Hitler!

na studiach możesz nie mieć niemca ale możesz pojechać np do szwabii i zarobić na studia no chyba, ze nie musisz pracować.
Ludzie, "uczę się" (nauczycielka myśli, że to nasz pierwszy język chyba) od dwóch lat niemieckiego, zostało mi 80 dni, potem nie użyję w życiu żadnego słowa w tym języku. Angielski znam bardzo dobrze i chyba w Niemczech się też dogadam? Zresztą koniec tematu, próbuję tłumaczyć zdanie po zdaniu...
Ma to zdanie jakiś sens? : Ich möchte sie durch meiner Stadt führen. Wir beginnen am xxx-Straße. Es ist die älteste Straße der Stadt.
Ich möchte sie durch meine Stadt führen.
Wir beginnen in/an/bei der xxx-Straße.
edytowany przez mamapia: 05 lut 2011
Cytat: zaco
potem nie użyję w życiu żadnego słowa w tym języku.

Nie nasz problem.
Do matury to jeszcze właśnie nauczycielka niemieckiego może ciebie nie dopuścić.
A dla mnie jak najbardziej, wielkie szczęście :D Jak nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz, zresztą czego ja wymagam?
Proszę o usunięcie tego tematu :) Obiecuję, że już nigdy tutaj nie zapostuję, ani nie dam sprowokować. Proszę także o usunięcie konta.
To jest bardzo dobre świadectwo dla Lukara-Administratora. Bo jego forum rozprzestrzenia neofaszystowskie poglądy i widać od razu, że jest nasycone tymi anty-niemieckimi typkami, co mają betonowe brązowe głowy. Nawet Tutor Neo_Adonis się pod tzym podpisuje. A Lukar toleruje te przeciw nacjonalistyczne podskoki śmierdzących polskich gnojów.
Lukar!
Bardzo dobrze robisz, że ich tolerujesz. Mam nadzieję, że twoi pracodawcy też są takimi neofaszystami. Szczególnie facebook. Muszę do nich zameldować, że u ciebie jest centrala neofaszystów. Zobaczymy, czy ci to będzie smakowało. Badziewie!
Temat przeniesiony do archwium.