Text przetłumaczcie proszę.

Temat przeniesiony do archwium.

Mój przyjaciel
Mój przyjaciel ma na imię Adam.Ma 19 lat i uczy się w technikum.
Jego pasja to gra w piłkę nożną,interesuje go także koszykówka.
Ma czarne włosy,jest wysoki i dobrze zbudowany.
Z charakteru jest bardzo miły i koleżeński.
Moim przyjacielem jest dlatego że zawsze mogę na niego liczyć.
Bardziej mi zależy na przetłumaczeniu tekstu,który ja podałem ponieważ mam zadany ten konkretny przetłumaczyć i nauczyć się.
Nie wierzÄ™. Ten z naszego forum jest prawie indentyczny z twoim.
Ten na forum jest jakby bardziej rozbudowany,a ja z racji tego że mam poprawić ocenę dostałem taki a nie inny.
że niby, jak bardziej rozbudowany? Tak niby trochę, czy naprawdę bardzo- bardzo? Rozumiesz cokolwiek po niemiecku? Nie kłam.
p.s uwielbiam gadać o d...e Maryni. Czat is my life.
edytowany przez zochama: 05 cze 2011
Po niemiecku to umiem tylko napisać datę,odmieniać przez osoby,liczyć i to wszystko.Dlatego,że mój niemiecki jest taki jak widać dostałem takie oto niby "proste zdania."
Nie widać, jaki jest twój niemiecki, bo jeszcze nawet jednej niemieckiej sylaby nie wpisałeś.
Znaczy: mamy cię uczyć niemieckiego od początku? Ciekawocha.
A, co umiesz odmieniać przez osoby? Odmień "mój przyjaciel"? Ale przez wszystkie sześć osób! I po niemiecku. Nie po polsku! Po polsku potrafi każdy gupi....
....uwielbiam czaty. Im więcej o d...e Maryni, tym lepiej się czuję.
To ,że ja odmienię to mi nie pomoże,poprosiłem o tłumaczenie.Możesz mi pomóc?
A, skąd wiesz, że ci nie pomoże? Znowu szpanujesz, że umiesz odmieniać przez osoby? Jedno kłamstwo na drugim. I jak tu "szlifować twój niemiecki". (tak się właśnie nazywa to forum. Ono się nie nazywa "punkt tłumaczenia za fryko")
p.s. potem możesz napisać, co o mnie sądzisz. Wal śmiało1 To ci dobrze zrobi. Gwaranjca 100%! Na pewno pomoże ci to w twoim zadaniu z niemieckiego. Jak wielu tutaj. (a może: wielom?)
Dlaczego ciągle zarzucasz mi kłamstwo? Niczym nie szpanuję tylko powiedziałem do jakiego zakresu ogranicza się moja znajomość niemieckiego.Nie chcesz pomóc to trudno.
Uwielbiam czata. Zarzucam ci kłamstwo, bo się cały czas migasz. Odmień!
btw. pomoc dla ciebie oznacza "zrób to za mnie". Moje pojęcie pomocy jest całkiem inne. Czatuj dalej! Noc jest długa. Im więcej będziesz wymyślał różnych wymówek, tym lepiej. Uwielbiam czata. Poza tym czeka jeszcze 300 osób, aby odrobić to zadanie za ciebie. Nie widzisz?
Uwielbiam czata! Najlepiej o d...e Maryni.
mein freund
dein freund
sein freund
ihr freund
unser freund
euer freund
ihr freund
Odmieniłem ale widzę,że pomocy się nie doczekam.

edytowany przez kakomin: 05 cze 2011
Scheisse geschrieben. freund pisze się z dużej litery. "F" Duża litera "F". Ale pierwsze zdanie masz z głowy. Zauważyłeś?
btewe. co ty tam widzisz - mnie nie interesuje. Nie odrabiam lekcji za nikogo. Nawet za ciebie.
Cytat: zochama
Scheisse geschrieben.

faktycznie scheissgeschrieben
äPatrz, nawet on się na tym poznał, a jeszcze pieluchy nie zmienił.
Ale, coś mi się wydaje, że poza mną, to nikt nie chce ci pomóc. Setzeruber1 jeszcze się uczy i to zadanie jest jeszcze za trudne dla niego. Rozumiem. Każdy kiedyś zaczynał. Musisz odczekać. On jeszcze maca.
Heeeej! Stzeruber1 nie ma jaj!
Wiedziałem od samego początku! Kein Zahn in der Goschn, aber LaPaloma pfeiffen! Ot, zasmarkany polaczek...Pieluchę zmienić! Es saichelet!
zosiu pohamuj sie troszeczke
chyba bede zmuszona sie z Akonem umowic i spotkac a potem zdam ci relacje zosienko a on jest pewnie fajny chlopak i tez bedziesz chciala go spotkac
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa