BARDZO PROSZE O SPRAWDZENIE TEGO CO NAPISAŁAM I PR

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo prosze! Nie- ja- B Ł A G A M! ...... o sprawdzenie tego co napisałam i przetłumaczenie na jezyk niemiecki reszty. Jest mi to bardzo potrzebne na jutro a niestety jezyk niemiecki sprawia mi wiele trudności. Jeszcze raz bardzo prosze! Z góry dziekuje!

Ich interessiere mich für Musik und Sport. Ich liebe Rock. Meine Lieblingsgruppe sind Guano apes und Rammstein. Ich finde, die spielen fantastisch. Ihre Musik ist cool. Ich treibe Sport. Im Winter fahre ich ski und Schlittschuh. In den Sommerferien liebe ich im Gebirge wandern . Ab und zu ich komme auf aerobic. In jeder Jahreszeit mag ich Rad fahren und schwimmen. Uwielbiam pływac. W ten sposób odreagowuje stres i odprezam sie. Od kilku miesiecy jestem ratowniczka. Chce sie nadal szkolic w tym kierunku i podnosic swoje kwalifikacje. Po ukonczeniu szkoły chciałabym zdobyc uprawnienia instruktorem pływania i uczyc niepełnosprawne dzieci.

(tak tak wiem powinnam dopisac ze jesli nie wezme sie za j. niemiecki to nieskoncze szkoły) bardzo! B A R D Z O! bardzo prosze o pomoc.
potrzebujesz to na jutro???????????

napisałaś to o 22:47 !

Ludzie! pośpieszcie się! to musi być jeszcze rano wydrukowane i w szkolnym kiblu na kolanie przepisane do zeszytu!

AŁA! ała!
Owszem potrzebuje to na jutro ale nie po to aby przepisac lecz by sie tego nauczyc i nie koniecznie na rano. POtrzebuje to do godzinki 14 zeby miec h na nauczenie sie.Jesli ktos bedzie tak kochany ze poswieci swój cenny czas aby przetłumaczyc te zdania to bede bardzo wdzieczna.
hi! Rozumiem Twoje poirytowanie! Ale gdybym umiała to napisac to uwierz ze nie szukałabym pomocy na forum językowym.
w to wierzę. absolutnie zrozumiałe.
Meine Lieblingsgruppen
phantastisch
Ab und zu gehe ich zum Aerobic
Schlittschuh laufen
In den Sommerferien wandere ich gern ins Gebirge.
Ich schwimme sehr gern. Auf diese Weise entspanne ich mich und ich kann auch Stress bewältigen. (W ten sposób sie odprężam i mogę także zwalczyć stres)
Seit einigen Monaten bin ich Rettungsschwimmerin. Ich möchte in dieser Richtung weiter schulen (ausbilden) und meine Qualifikation erhöhen. Nach Abschluss der Schule möchte ich Schwimmlehrerschein (?) erreichen und die behinderte Kinder lehren.

Na tyle ile mi się udalo
Ich interessiere mich für Musik und Sport. Ich liebe Rock, meine Lieblingsgruppen sind Guano apes und Rammstein. Ich finde, die spielen fantastisch, ihre Musik ist cool. Ich treibe Sport, im Winter fahre ich Ski und gehe Schlittschuhlaufen und in den Sommerferien wandere ich gern im Gebirge. Ab und an gehe ich zu Aerobic. Zu jeder Jahreszeit fahre ich gern Rad und gehe schwimmen. Ich schwimme sehr gern. Auf diese Weise entspanne ich mich und ich kann auch Stress bewältigen. Seit einigen Monaten bin ich Rettungsschwimmerin. Ich möchte mich in dieser Richtung weiterbilden. Nach Abschluss der Schule möchte ich den Schwimmlehrerschein machen und behinderte Kinder lehren.
Bardzo dziękuje Ci GościuG i Tobie Mokotow:-) Bardzo bardzo bardzo wam dziekuje. W prawdzie nie jest mi to juz potrzebne ale i tak wam bardzo dziekuje za to, ze zadaliscie sobie trud aby to przetłumaczyc.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Studia językowe