Bardzo prosze! Nie- ja- B Ł A G A M! ...... o sprawdzenie tego co napisałam i przetłumaczenie na jezyk niemiecki reszty. Jest mi to bardzo potrzebne na jutro a niestety jezyk niemiecki sprawia mi wiele trudności. Jeszcze raz bardzo prosze! Z góry dziekuje!
Ich interessiere mich für Musik und Sport. Ich liebe Rock. Meine Lieblingsgruppe sind Guano apes und Rammstein. Ich finde, die spielen fantastisch. Ihre Musik ist cool. Ich treibe Sport. Im Winter fahre ich ski und Schlittschuh. In den Sommerferien liebe ich im Gebirge wandern . Ab und zu ich komme auf aerobic. In jeder Jahreszeit mag ich Rad fahren und schwimmen. Uwielbiam pływac. W ten sposób odreagowuje stres i odprezam sie. Od kilku miesiecy jestem ratowniczka. Chce sie nadal szkolic w tym kierunku i podnosic swoje kwalifikacje. Po ukonczeniu szkoły chciałabym zdobyc uprawnienia instruktorem pływania i uczyc niepełnosprawne dzieci.
(tak tak wiem powinnam dopisac ze jesli nie wezme sie za j. niemiecki to nieskoncze szkoły) bardzo! B A R D Z O! bardzo prosze o pomoc.