Prosze o pomoc!!!!!! Pilne!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Musze napisać ( po niemiecku - oczywiście!) kartke z wakacji lub ferii zimowych do przyjaciela. W tej krótkiej wypowiedzi maja znależć się informacje o miejscu pobytu, noclegu i wyżywieniu, o jakimś ciekawym wydarzeniu; o tym, jaka jest pogoda i kiedy wróce do domu. Prosze pomóżcie!!!!!!!!
Gern!

Napisz po polsku - tłumaczę!
Z góry dziękuje za pomoc! A oto i tekst:

Cześć ....!
Właśnie spędzam wakacje w Londynie u cioci Elizabeth. Jestem tutaj zaledwie 4 dni, a już zdążyłam zwiedzić British Museum, w którym znajdują się eksponaty z całego świata oraz muzeum Madame Tussaud.
Jak już wspomniałam mieszkam u cioci Elizabeth..., nie uwierzysz jak ona wspaniale gotuje! Posiłki przygotowywane przez nią są wprost wyśmienite!
Pogoda również dopisuje. Do zobaczenia za kilka dni.
Z najlepszymi życzeniami...
Ich bin gerade in London bei Tante Elisabeth. Es sind zwar erst vier Tage, aber ich habe schon das British Museum mit seinen Ausstellungsstücken aus der ganzen Welt und das Madame-Tussaud-Museum besucht.

Wie gesagt wohne ich bei Tante Elisabeth, Du glaubst nicht, wie toll sie kocht. Ihre Mahlzeiten sind ausgezeichnet.

Auch das Wetter ist gut. Wir sehen uns in ein paar Tagen.

Mit den besten Wünschen
jakimś ciekawym wydarzeniu...
brak mi pomysłów
Danke
jakaś eksplozja, Al Quaida, ...
ciekawe.....
Als ich einmal mit dem Bus fuhr, gab es einen Alarm. Die Straße wurde gesperrt und es erschienen viele Polizisten. Aber am Ende stellte es sich heraus, daß es ein Falschalarm war.
Jejka, Mokotow kochany jesteś!!!!!!
Ja byłąm na wakacjach nad morzem.Bardzo byłó miło.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa