Proszę o przetłumaczenie listu z góry dziękuje

Temat przeniesiony do archwium.
Droga Gudrun!
Na wstępie chciałabym szczerze Ci podziękować za twój ostatni list. Bardzo mnie ucieszył. Twoje hobby jest fascynujące. Moja przyjaciółka Natalia także zbiera karty telefoniczne. Ma ona 70 z Niemiec, 40 z Grecji i 50 z Włoch. Ja nic nie zbieram. Ale moim hobby jest śpiewanie i ogólnie muzyka. Uwielbiam śpiewać, jeżdzę na festiwale to jest moje pasja. Spiewanie dużo kosztuje, chociaż nie wydaje się drogie lecz to tylko pozory. Wydaje na nie całe swoje kieszonkowe. Lubie także tańczyć. Uczęszczam do szkoły tańca latyno amerykańskiego i jestem Cherladerką. Bardzo często chodzę potańczyć na dyskotekę.To mnie nic nie kosztuje :)
Moją trzecią pasją jest teatr. Uwiebiam grać w przedstawieniach, chodzę na kółko teatralne jutro wystawiamy sztukę"......" jest świetna . Bardzo się z tego cieszę ponieważ na scenie bardzo dobrze się czuje. Kiedy nie śpiewam, tańczę czy gram w teatrze chodzę z moją rodziną lub przyjaciółmi na basen czy do kina. I także się świenie bawie. Resztę swojego wolnego czasu poświęcam na naukę :P Napisz do mnie jeszcze kiedyś, napewno odpisze
Twoja Klaudia
erledigt...

»

Pomoc językowa