O co chodzi>?

Temat przeniesiony do archwium.
czemu tu moje tematy ktoś sobie usunął?
i kto to zrobił?
i czemu nie moge teraz juz liczyć na żadną pomoc?
i niech ktos powie w takim razie dlaczego do jasnej cholery pół dnia zmarnowałem ;/
https://niemiecki.ang.pl./KILKA_WAZNYCH_PYTAN_JA_NIE_UMIEC_DEUTSCH_2236.html

aber, so machst Du Dir hier keine Freunde... :-(
Weszłasm własnie na forum i jestem zdumiona tym co piszesz....
Nikt z uczestników nie mógł chyba tego zrobić.
Ja przed wyjściem jeden z Twoich temató skopiowałam do Worda aby ewentualnie spróbować Ci pomóc, to był Twój wpis:

zet 5 Kwi 2005, 09:15 odpowiedz
Uprawianie sportu wyczynowego wiąze się z szybszym starzeniem organizmu. Ludzie uprawiajacy sport wyczynowy cierpią juz w młodym wieku na schorzenia dotykające szczególnie ludzi starszych. Również wspomaganie się różnymi syplementami zwiększającymi siłe i sprawność jest bardzo zdradzieckie, ponieważ można stracić przez to życie.

Pozdrawiam :-)
no własnie , ja miałem tu załozonych 5, czy 7 takich tekstów , róznych.
to jest z deka absurdalne, ponieważ najpierw (jak wpisłem posta z pytaniami - 17stoma) to odpowiadali mi ludzie, m.in. Mokotow ( który chyba jest tu najwiekszym masterem ;] ) zebym napisał te odpowiedzi po polsku, a ktos mi napewno pomoze, napisałem po polsku - a tu taka ściema - ktoś usunął mi posty, co jest??
co ja mam teraz zrobić?? mam płacic ludziom kilkadziesiąt złoty za przetłumaczenie tekstu?? jestem uczniem, nie mam pieniędzy, i potrzebna mi pomoc!!
do cholery - czy admini tego forum nie kumają, ze tatkie forum istnieje tylko dlatego bo inni nie maja siana na korki??????????
niech mi ktos powie, ze jest inaczej!!!!!!!!!!

p.s
jak nie chcecie bym pisał swych postów, prosze o wpłate 50 zł (koszt 2h korków) na moje konto - chetnie podam je tym którzy mi takie chamstwo odwalili!!!!!!!!!!!!!!
co moktow napisał?, bo nie zkumałem
...ze ja robiąc tak nie mam żadnych przyjaciół, czy jak??

sory Mokotow, aber ich verstehe disch nicht.
Jestem ciekawa do kogo Ty teraz mówisz? Kto z uczestników forum jest w stanie coś wykasować? Ja przynajmniej tego nie kumam :-(
Jeśli masz więc zastrzeżenia, to napisz do redakcji. Adres jest podany i można go wykorzystywać do wnoszenia wszelkich uwag. Może to był przypadek....
Forumowiczów nie ma co teraz katować swymi rozpaczliwymi uwagami. Strata czasu. Mleko sie już rozlało. Ja Ci dałam jeden fragment (przypadkowo skopiowany) a resztę odtwórz. Przestań już krzyczeć :-) My rozumiemy Twoją frustrację.
3m się :-)
No, no....te Twoje 17 pytań na forum, to niezły pomysł na rozdanie prac kilku osobom. A może lepiej zapłacic za korepetycje, niż usiąść komus na karku i domagać się gratisowego wykonania świadczenia i to w trybie pilnym ;-) Coś tu nieźle przekobinowałeś :-(
Twoje tematy zostały usunięte przeze mnie (jakby nie było wiadomo to jestem właścicielem/administratorem tego serwisu). A dlaczego?

Stworzyłeś za jednym zamachem kilkanaście tematów, każdy z prośbą o pomoc. Gdyby był to jeden temat i w nim wszystkie prośby nie byłoby problemu, ale sposób w jaki Ty to zrobiłeś jest niedopuszczalny. Jeden nowy wątek by wystarczył i tej zasady proszę sie trzymać.
i tutaj muszę przyznać rację Lukarowi... wiele osób robi bałagan na tym forum "doczepiając" swoje wątki do innych. Ale tutaj był przykład faktycznie "pracy zbiorowej" ;-)
Ta lekcja przyda się nam wszystkim :-)
ja tesz rano widzialam chyba trzy wpisy zet'a i troche dziwnie to wygladalo jakis tam tenat pociety w kawalkach
a teraz teraz przeczytalam te jego kolejne wpisy o zgrozo znowu w kawalkach moze on tak musi i lubi
a ta jego wypowiedzi no no troche przesadzony
i te jego uwagi o koreperycjach piedniadzach

chlopie czy babo przestan nazekac i pohamuj sie skoncz z to swoja postawa roszceniowa (mnie sie wszystko nalezy tu i teraz najszybciej a najelepie jeszcze na wczoraj i oczywiscie sadarno)
wejs sie moze sam troche do roboty przysiac na D i popracuj sam a efekty bedzie widac
Powodzenia
ps male kazanie mi wyszlo
ale jeszcze jedna uwaga dla wszystkich, ktorzy tu szukaja innych ktorzy by odrobi za nich zadania donow prace zaliczeniowa z niemca niech nie zapominaj ze ich nauczyciele tez tu czasami zagladaja
oj tak zagladaja ci nauczyciele:P.....a auttor tego watku gruuubo przesadza.....i sluchajcie administratora!!nie powinno sie tworzyc watkow o tych samych tresciach...smietnik sie robi!!!!
dobra, looz , juz nie znęcajcie sie tak nademną ;P , fakt - poniosło mnie, i wiecej takich rzeczy nie bede robił,
ciesze sie ponadto, ze Lukar sie odezwał, i wyjaśnił sprawe.

pozdrowienia.
Temat przeniesiony do archwium.