zaproszenie na urodziny

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 43
poprzednia |
Witam. Bardzo Was proszę abyście napisali zaproszenie na urodziny 17 urodziny.

"Zapraszam Cię Kamil na moje 18 urodziny które odbędą się dnia: 15 stycznia 2005 roku o godzinie 16. W klubie Planet in. Wśród zaproszonych będzie cała między innymi nasza klasa. Bardzo proszę Cię o przybycie.
PAWEŁ"

Bardzo proszę przetłumaczcie mi to:(. Musze poprawić sobie ocenkę:(. PAPA. Z góry ślicznie dziękuje. PAPA.

PILNE... potrzebne na dzisiaj do godziny 22
Mam nadzieję, ze mi chociaż podziękujesz :)

"Zapraszam Cię Kamil na moje 18 urodziny które odbędą się dnia: 15 stycznia 2005 roku o godzinie 16. W klubie Planet in. Wśród zaproszonych będzie cała między innymi nasza klasa. Bardzo proszę Cię o przybycie.
PAWEŁ"

Einladung

Ich lade dich Kamil auf mein Geburtstag ein. Die Geburtstag findet am 15 Januar 2005 statt, um 16 Uhr in "Planet in" Klub. Auf der Party werden z.B. alle unsere Klasse sein. Bitte, Komm!
Paweł

Nie jest dokładnie tak jak napisałeś ... troche pozmieniałem (chyba sie nie gniewasz?) Poprawcie mnie jak coś.
Einladung

Kamil ! Ich lade dich zu meinem Geburtstagsparty ein. Die Party findet am 15. Januar 2005, um 16 Uhr in "Planet in" Klub statt. Auf der Party werden z.B. alle unsere Klassenkamraden sein. Bitte, Komm!
Paweł
Darf ich?
W końcu zniknął zapis o 18-tce ;-)

Ich schlage vor:

Hallo Kamil! Ich lade Dich herzlich zu meinem 18. Geburtstag ein. Die Feier findet am 15. Januar 2005, um 16.00 Uhr im Planet-Klub statt. Unter den Gästen wird auch unsere ganze Klasse sein.
Ich hoffe, dass Du kommst.
Gruß
Nazwa klubu:
im "Planet in"-Klub ...
napisz tak hej skórdyplu masz przyjść do mnia na zabawe bedzie piwo i wóda jak przyniesiesz bedą też faje brdzie to jutro o godz 24.00 napisz tak to dostabiesz ocene celującą
heja,weście mi napiszcie jakiej zyczenia na urodzinki ;] bardzo plissss!!!tylko zeby duuuuuzo bylo napisane.;]
"duuuuuzo"

SCNR
Bardzo proszę o pomoc w napisaniu po niemiecku zaproszenia na urodziny.Mam poprawić ocenę:

Zapraszam Cię Norbert na moje 12 urodziny, które odbędą się w niedzielę.
Wśród zaproszonych gości będzie Kuba i Paweł.Będzie fajna muzyka i dobre jedzenie.Proszę Cię bardzo o przybycie.
a masz coś mokotov?
No dzięki,nikt mi nie pomorze,heh!!!!!
cześć może ktoś mi przetłumaczyć kilka zdań:) oto one:

Cześć Kamila! chciałabym zaprosić Cię na nasz szkolny festyn. Odbędzie się on 24 marca bieżącego roku. Jest to dla mnie bardzo ważne ponieważ wystąpi na nim mój zespól taneczny, a oprócz tego zaśpiewa dla nas Doda oraz organizowane będzie mnóstwo zabaw, a wieczorem dyskoteka do białego rana. Ten festyn odbędzie się w szkole w Nałęczowie imienia Stefana Żeromskiego. A rozpoczyna się od godziny 10. serdecznie zapraszam. Pozdrawiam. Marysia.
Angel..xD:D
Cześć. Chciałabym byście mi pomogli napisać zaproszenie na 25 urodziny.
Potrzebuję tego na dzisiaj do godziny 20. Z góry bardzo dziękuję.
Cytat: Mokotow
"duuuuuzo"

SCNR
Upraszam najpierw o zdefiniowanie słowa "pomoc". Ponadto zachęcam wszystkich do przeczytania całego post, bo wszyscy chcą to samo, ale z rozpaczy przestają myśleć. Aufwachen befor you go-go!
Tu masz gotowe zaproszenie po niemiecu. Gwarantuje szustkę :)

Ich lade Sie zu meinem Geburtstag. Es wird reichlich Bier und Frauen.
Natürlich nicht ohne Zigaretten statt und Kräutern. Ich garantiere Ihnen, betrunken, um maximale Kapazität. wenn du es willst Ich werde dich nach Hause fahren nach der Geburt meines Tank. Meine Mutter hat speziell für Sie bereit einen großen Kuchen mit einer Überraschung im Inneren. Ich verspreche, dass wir nicht zu langweilen.

Wole du kaufen einen BeeMWe?
Cytat: grybas
Gwarantuje szustkę :)

Jetzt habe ich auf diesem Forum alles gesehen!
ha ha ha a co to za ziolka beda podawac moze baba diego tez cos dostanie
Witam. Bardzo Was proszę abyście napisali zaproszenie na 15 urodziny.

"Zapraszam Cię Kamil na moje 15 urodziny,które odbędą się dnia 11.03.2011 roku.Impreza zaczyna się od 14.00 do 19.00,w moim domu.Będzie wiele kolegów i koleżanek.Bardzo proszę o przybycie".

Pliska jak byście mogli mi to zrobić na jutro albo jeszcze na dzisiaj.Z góry dziękuję.
Einladung

Ich lade dich Kamil auf mein Geburtstag ein. Die Geburtstag findet am 11 Januar 2011 statt.Sie beginnt um 14 Uhr.Sie endet um 19 Uhr in meinem Haus . Auf der Party werden z.B. alle unsere Klasse sein. Bitte, Komm!
Karol
Moglibyście to sprawdzić i pododawać jak by coś było źle???/
Cytat: kava25
Einladung

Ich lade dich Kamil auf mein zu meinem Geburtstag ein. Die Geburtstagsparty findet am 11 Januar 2011 statt.Sie beginnt um 14 Uhr.Sie endet um 19 Uhr in meinem Haus . Auf der Party werden z.B. alle unsere Klassenkollegen dabei sein. Bitte, Komm!
Karol
Moglibyście to sprawdzić i pododawać jak by coś było źle???/

Bardzo przyzwoicie odrobione! Schlicht und einfach!
Dziękuje :-)
Jeszcze jedno dało by się to przetłumaczyć na Niemieck

"Zapraszam Cię Kamil na moje 15 urodziny,które odbędą się dnia 11.03.2011 roku.Impreza zaczyna się od 14.00 do 19.00,w moim domu.Będzie wiele kolegów i koleżanek.Bardzo proszę o przybycie".

Nu, i co w tym trudnego? Ty NIC po niemiecku, czy tylko tak udajesz? Przecież to to samo.
Oki wiem że to samo :-)
No, to czego pytasz ciągle o to samo?
CZEŚĆ

Serdecznie zapraszam cię na moje urodziny. Odbędą się 17 czerwca o godzinie 16.00. Należy zabrać prezenty , płyty z muzyką i dobry humor. Proszę o potwierdzenie zaproszenia. Gwarantowana dobra zabawa.

KUBA
proszę o przetłumaczenie
z góry dziękuje :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 43
poprzednia |

« 

Pomoc językowa