Mam naprawde wielka prosbe...Czy znalazlaby sie osoba,ktora przetluczylaby 3 moje krotki teksty?Dla was to latwizna,a dla mnie...Ehh,poprostu nie umiem tego zrobic :(
1.Obrazek przedstawia 3 osoby:2 dziewczyny i jedengo chlopaka.Oni bawia sie w morzu.Sa szczesliwi i radosni.Pierwsza dziewczyna ma na imie Erika i ma 20 lat.Jest ubrana w fioletowy kostium kapielowy.Ma dlugie,blond wlosy.Chlopak ma na imie Peter i ma 21 lat.Jest ubrany w ciemny podkoszulek i ma czarne wlosy.Druga dziewczyna ma na imie Miriam i ma 20 lat.Jest ubrana w niebieskie bikini.Ma krotkie blond wlosy.Pogoda jest ladna i sloneczna.
2.Obrazek przedstawia 2 chlopakow.Oni znajduja sie w gorach.Jezdza na nartach.Pierwszy chlopak jest ubrany w kombinezon.Kombinezon jest zolto-pomaranczowy.Chlopak ma gogle.Ma na imie Hans,ma 20 lat i ma blond wlosy.Drugi chlopak ma na imie Tomas i ma 20 lat.Jest ubrany w czarny kombinezon,opaske i gogle i ma czarne wlosy.
3.Obrazek przedstawia 3 starsze kobiety.One siedza na lawce i rozmawiaja.Lawka jest biala.Kobiety znajduja sie w parku.Pierwsza kobieta jest ubrana w biala sukienke.Ona ma siwe wlosy.Druga kobieta jest ubrana w biala bluzke,biala spodnice i czarne buty.Ona ma krotkie ciemne wlosy.Trzecia kobieta jest ubrana w ciemne ubranie i ma czarne wlosy.Na drzewie kwitna kwiaty.W parku jest duzo pieknych,kolorowych kwiatow.