jak sadzicie?

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc mam pytanko:)
a wiec, obecnie moj poziom jezyka niemieckiego nie jest zbytnio zadawalajcy tzn nieciekawy :(
przez caly lipiec bede uczeszczala na kurs tego jezyka, codziennie oprocz weekendow po 3h.
Od wrzesnia oczywiscie bede miala pare godzin w szkole i bede kontynuowala kurs- 2 razy w tygodniu po 1,5h
Czy gdybym wziela sie solidnie do pracy to czy zdalabym mature z tego przedmiotu. Jak myslicie??
Powiedzcie ze tak :) nie nie zartuje wasza wypowiedz ma byc obiektywna :) dzieki pozdrawiam :)
Wie man sieht , haben sich Deine Bedingungen Mokotow der "licealistka" nicht gefallen, oder sie hat sie nicht verstanden. Die Frage musste einfach von ihr noch einmal gestellt werden...:)
Und wer kann mich übersetzen? Ich kann doch kein Polnisch :-(
Du hast doch schon gezeigt, dass Du Polnisch kannst...Wenn Du aber moechtest kann ich dabei helfen
... ich möchte...
Załatwione...
Schon gesehen - Danke schön!!!
Bitte schön
mysle, ze dasz rade. Ja np zaczelam sie NAPRAWDE uczyc od stycznia, i tylko raz w tygodniu mialam lekcje(pomijam te w szkole 3 h/tyg) i mysle ze duzo sie przez ten czas nauczylam(choc do idealu mi daleko:P)..chociaz tak naprawde licza sie checi, bez tego nauka jest troche bez sensu....dobrze, ze polubilam niemiecki :)
(swoja droga, ja na zdawanie matury z niemca zdecydowalam sie w styczniu -i zdaje za rok...troszke pozno:P)
tak wiec, nie martw sie, na pewno ci sie uda
tak mysle :)

pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa