Pomocyyyy

Temat przeniesiony do archwium.
Witam ! Mam do napisania opis wakcji na 35 slow ;P Mozecie mi pomoc poprostu nie znam Niemieckiego! Z gory dzieki! A oto i tekst:
W wakcje opalałem sie nad morzem. Nad morzem byłem 5 dni. Po powrocie grałem w piłkę i jeździlem na rowerze. Byłem u babci przez dwa dni i tam wędrowałem. Było zabawnie i bardzo mi sie podobało.
In den Sommerferien habe ich mich am Meer gesonnt. Ich war da 5 Tage lang. Nachdem ich zurueckgekommen war, spielte ich Ball und fuhr Rad. Ich war auch zwei Tage bei meiner Oma, ich habe da viel gewandert. Es war sehr lustig und es hat mir gefallen.
In den Sommerferien habe ich mich am Meer in der Sonne geaalt. Ich war fünf Tage dort. Nach meiner Rückkehr habe ich Fußball gespielt und bin Fahrrad gefahren. Zwei Tage war ich bei Oma und war dort wandern. Es war toll und hat mir sehr gefallen.
:)
Hej Mokotow, nie kombinuj. On się opalał a nie pławił w słońcu ;-)
:-)

war mein Deutsch falsch...?
Nö....Dein Deutsch ist ja git! ;-)
Naja... Dein Deutsch ist SUPER GIT !
danke für die Hilfe! DZIEKIII!! JESTESCIE SUPER! DZIEKIII!!!!!!!!! ;DD
:-)

welche Version nimmst du nun?
Hallo Carmenori,
Mokotow jest ciekawy, którą wersję przyjmujesz? Zresztą ja też ;-)))
Daj znać...
Mokotowska wersja egsukly ;) hehe ;P niby angielski ;P ale miejsza z tym dzieki wam serdeczne probowalem przez caly weekend to napisac :/ as mi poradzila siostra ze tutaj pomagacie i jestescie bardzo mili! Jeszcze raz dziekuje!
:-) Popieram Twój wybór, Mokotow jest , po prostu!
Ciao! :-)
no popieram :) Mokotow niezle pracki pisze moze to jakis nauczyciel ;P miejsza o to! Serdeczne dzieki!!
:-)))
... a jak sie nazywa siostra... ?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa