Dostałam 2 wiadomości proszę pomózcie mi je przetł

Temat przeniesiony do archwium.
Nein, es hat nicht geschneit. In Berlin scheint die Sonne und genauso scheint auch die Sonne in meinem Herzen die nach unseremleyzten Treffen dortaufging. Wirwerden uns auf jeden Fall nochsehen. Viellecht komm ich dich mzlbesuchen in Polen. Ich denke an dich und unser letztes Treffen jeden Teag.

Was ist ? Warum antwortest du mir nicht denkst immer noch es schneit . Bitte schreib mir doch. Ich bin gerade dabei mein Internet zu reparieren um dir endlich einen richtigen Brief zu schreiben.

Prosze przetłumaczcie mi to bo nie mam zielonego pojęcia!!!!!!
nie, nie padal snieg. w berlinie swieci slonce i tak samo swieci slonce ktore wzeszlo po naszym ostatnim spotkaniu. napewno sie jeszcze spotkamy. moze odwiedze polske. mysle o tobie i o naszym ostatnim spotkaniu codziennie.

co jest? dlaczego nie odpowiadasz mylisz ciagle ze pada snieg. prosze napisz do mnie. wlasnie jestem w trakcie reparowania mojego netu aby w koncu napisac do ciebie porzadny list.

:))
mam nadzieje że znajdzie się pomocna dłoń iprzetłumaczy te teksty . Z góry dziekuję za pomoc....
Nein, w Berlinie nie pada snieg. W Berlinie swieci slonce i tak samo swieci ono w moim sercu ktore po naszym ostatnim spotkaniu tam wschodzi. My sie napewno zobaczymy. Mozliwe ze odwiedze cie w Polsce. Mysle kazdego dnia o tobie i o naszym spotkaniu .

Co jest? Dlaczego mi nie odpowiadasz, myslisz ze poda snieg? Prosze napisz mi cos, jestem w trakcie naprawy mojego polaczenia internetowego zeby tobie wreszcie porzadny list napisac
Wiosenka pomóż mi jeszcze odpisać.......

Ja także myslę codziennie o Tobie . Naprawiaj szybko ten internet imyśl powaznie o przyjeździe do Polski. Ja ciągle czekam i tesknie......
ich auch denke an Dir jeden Tag. repariere mal schnell den Internet und denke ernst an den Besuch nach Polen! ich warte immer noch und vermisse Dich.....

no nie jestem pewna czy do konca poprawnie gramatycznie, ale na pewno zrozumie :))

pozdrawiam!
Ich muss auch jeden Tag an dich denken. Repariere bitte dein Internt schnell. Ich warte hier in Polen auf dich ich vermiesse dich sehr
Serdecznie dziekuje za pomoc. Jestem niezmiernie wdzięczna że istnieje taka strona na której ludzie pomagaja innym. Bitte!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa