do tlumaczenia

Temat przeniesiony do archwium.
probowalam ale chyba jest to dla mnie zbyt trudne do tlumaczenia wiec prosze o podpowiedz co to oznacza
" das ist die Auslieferung.Hier werden die sendungen verpackt...maschinell ver schnurt" oraz '
" jeden Nachittag kommen die lastwagen der bundesspost und holen die sendungen ab"
die Auslieferung to albo punkt sprzedazy albo przekazanie przez wladze obcokrajowca do panstwa z torego pochodz
to sie nazywa po polsku ekstradycja :)
" Hier werden die sendungen verpackt...maschinell ver schnurt"= tu zapakowuje sie przesylki….maszynowo sznurkiem

oraz '= takze
" jeden Nachittag kommen die lastwagen der bundesspost und holen die sendungen ab" = kazdego popoludnia przybywaja ciezarowki poczty niemieckiej aby odbierac przesylki
Hallo nikusia, dawno Cie tu nie bzo öß=

To jest dostawa (ekspedycja towaru). Tutaj przesyłki są pakowane... maszynowo obwiązywane sznurkiem.

Każdego popołudnia będą przyjeżdżały ciężarówki poczty niemieckiej i odbierały przesyłki.
danke roberciq
Sorry, byłam na niemieckiej klawiaturze.
Na wstepie napisałam:
"...Hallo nikusa, dawno Cię tu nie było..." ;-)
Pozdrawiam :-)
hej Eklerka! ciesze sie bardzo ze pamietasz mnie ;) jestem mile zaskoczona.widzisz mialam nie mile spotkanie na maturze z niemieckiego i znow nauka mnie czeka:(:(
Głowa do góry! Wszystko będzie ok!
Trzymaj się ciepło, nikusia! ;-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa