Zajrzyj tutaj :)

Temat przeniesiony do archwium.
Witam...
Mam wielką prośbę do Was... Czy może mi ktoś przetlumaczyc ten tekst:

"Ich fuhr mit meiner Klasse nach Zakopane. Wir kamen dort am 23 Mai um 08:00 Uhr an. Wir waren in Zakopane für drei Tage. Dort war es sehr schön. Am Abend gab es Abendessen. Später haben wir uns über verschiedene Themen unterhalten. Um 22 Uhr gingen wir zu Bett. Am nächsten Tag besichtigten wir die Gegend. Und am selben Abend fuhren wir nach Hause zurück. Auf der Heimfahrt sprachen einige über den vergangenen Tag und ich spielte mit meinen Freunden Karten. Wir kamen gegen 21 Uhr in Bytom an. Es war eine schöne Klassenfahrt."

Jest to dla mnie bardzo ważne... Poprostu nie umiem sam...Próbowalem setki razy :/

Pozdrawiam ^^
ale tam nie ma tlumaczenia po polsku :/
Okay, nie płacz ;-)

Pojechałem ze swoją klasą do Zakopanego. Przyjechaliśmy tam 23. maja o godz. 8:00. W Zakopanem byliśmy trzy dni. Było tam bardzo pięknie. Wieczorem była kolacja. Później rozmawialiśmy na różne tematy. O godz. 22 poszliśmy spać. Następnego dnia zwiedziliśmy okolicę. A tego samego wieczora pojechaliśmy z powrotem do domu. W drodze do domu niektórzy rozmawiali o minionym dniu a ja grałem z moimi przyjaciółmi w karty. Do Bytomia przyjechaliśmy ok. godz. 21:00. Była to piękna wycieczka szkolna (klasowa)
Bardzo, bardzo Ci dziekuje :************
Pozdrawiam ^^ :D:D:D

« 

Pomoc językowa