Pomocy, pomocu buuu....

Temat przeniesiony do archwium.
Błagam! Koniec semestru lada chwila a ja mam kieską sytuacje. to moja jedyna szansa.
Mam przetłumaczyć dialog, który już przetłumaczyłam oprócz dwóch zdań pomożcie, oto one:
-Dlaczego ten szkielet ma 3 nogi?
-Wychowawczyni zawse mówiła, żebyśmy używali więcej wyobraźni.
następnie jest tekst o mojej klasie. Tu proszę o poprawę błędów:
Ja chodzę do klasy IIb. Moja klasa składa się z uczniów ambitnych i zdolnych. Oczywiście jest kilka wyjątków. Moja klasa świetnie się dogaduje, pomimo podziału na kilka mniejszych grup. Często rozmawaiamy i pomagamy sobie w lekcjach. Naszą wyhowawczynią jest pani Małgorzata Indor-Koronkiewicz, która jest nauczycielką języka polskiego. często wyjeżdżamy na wycieczki szkolne i chodzimy na dyskoteki.Zdarzaja się też kłótnie, ale wiemy co to uczciwość i wsparcie.
Ich besuche nach Klasse IIb. Meine Klasse zusammenklapen mit Schuler herausfordernd und begabt. natürlich ist einige Ausnahme.Meine Klasse herrlich sich verständigen, ungeachtet Teilung an einige Gruppe. Often Wie sich unterhalten und helfen. Euern Erzieherin ist Małgorzata Indor-Koronkiewicz, welche sich Lehrer polnisch.often Fahren auf Klassenfahrt und gehen auf die Disco. geschehen ebenfalls Auseinandersetzung, aber Wir wissen wie dies
Ehrlichkeit und Unterstützung.

To ten tekst i jeszcze zostały pytania i odpowiedzi:
1Welche Schule basuchst du?
1Ich besuche Gymnasium nr 2 in Łowicz.
2Wie viele Madchen und Jungen sind in der Klasse.
2. In meine Klasse ist dreizehn (13) Madchen und dreizehn Jungen.
3Was unterrichtet eure Klassenlehrerin?
3Euer Klasenlehrerin ist Małgorzata Indor-Koronkiewicz.
4Wie ist sie?
4.Sie ist Lehrerpolnisch.
5.Wie fuhlst du dich in deiner Klasse, hast du viele Freunde\? (co znaczy to pytanie bo nie wiem czy napisałam odpowiedz z jakimkolwiek sensem)
5Ich habe viele Freunde.

Dziękuje z góry, wszystkie uwagi z chęcią przeczytam i zapami etam na przyszłość. Błagam pomóżcie. chcę wreszcie zrozumieć ten język.
Błagam czy nikt mi nie pomnoże? Plis
plis pomóżcie plis plis
błqagam pomóżcie, plis ja na serio sie staram :(
bvłagam o pomoic czy naprawdę nie znajdzie sie nikt kto mógłby mi pomóc?
Ich besuche die Klasse 2 b. Meine Klasse setzt sich aus ehrgeizigen und begabten Schülern zusammen. Natürlich gibt es Ausnahmen. Meine Klasse versteht sich herrlich, obwohl sie in Untergruppen aufgeteilt ist. Häufig unterhalten wir uns und helfen uns. Unsere Lehrerin ist Małgorzata Indor-Koronkiewicz, sie lehrt Polnisch. Oft fahren wir auf Klassenfahrt oder gehen in die Disco. Manchmal gibt es Auseinandersetzungen, aber wir wissen, was Ehrlichkeit und Unterstützung bedeuten.

1. Ich besuche das Gymnasium Nr. 2 in Łowicz.
2. In meiner Klasse sind dreizehn (13) Mädchen und dreizehn Jungen.
3. Unsere Klassenlehrerin lehrt Polnisch.
4. Sie ist nett.
5. Wie fühlst du dich = jak sie czujesz… = Ich fühle mich in meiner Klasse wohl und habe viele Freunde.
Dziekuje bardzo bardzi, ale jeszcze czy moglbys przetłumaczyćten kawałek dialogu z tym szkieletem
plis przetłumacz jeszcze to bo reszte dialogu juz mam
-Dlaczego ten szkielet ma 3 nogi?
-Wychowawczyni zawse mówiła, żebyśmy używali więcej wyobraźni.
Warum hat dieses Skelett drei Beine?
Unsere Lehrerin hat immer gesagt, wir sollen mehr Fantasie gebrauchen.
jejku nawet niewyobrażasz sobie jak jestem ci wdzieęczna całusy i pozdrowienia
Temat przeniesiony do archwium.