małego SMS-a na polski prosze ślicznie

Temat przeniesiony do archwium.
krocituki sms na poslki poprosze :)))

wenn ich mein handy abschalte dann hats sien recht so urteilen und schmollen macht man nicht das wird mit kussen bestraft mindesntens 16 so das des wiesst
wenn ich mein handy abschalte dann hats sein Recht so urteilen und schmollen macht man nicht das wird mit kussen gestraft mindestens 16 so das des weisst

pokombinowalam troszke sama i potlumaczylam prosze powiedzcie czy to dobrze....

mam prawo do tego zeby sobie wyłączyc telefon
nie osadza sie i (schmollen?)keine Ahnung tak
to bedzie całowaniem ukarane przynajmniej 16 tak zebys popamietała????
moze jednak znajdzie sie jakas dobra duszyczka ktora mi powie czy sobie ta wiadomosc dobrze przetlumaczylam:)))))
wenn ich mein handy abschalte dann hats sein Recht so urteilen und schmollen macht man nicht das wird mit kussen gestraft mindestens 16 so das des weisst

O.K -

Jezeli wylaczam moja komorke, to mam prawo do tego i prosze sie nie wysmiewac, bo to bedzie ukarane conajmniej 16 calusami, zebys wiedziala.
dziekuje ci serdecznie
pozdrawiam
kochani a moge miec jeszcze jdena prosbe? bo tez nie do konca rozumie sens...

ich will dich nicht einklammern sowie wieder ausspielen, mit wem kann ich den micht Silvesterabend verstehen....
mała lierówka.... nicht den Silvesterabend verstehen
nie chce ciebie ,,powstrzymać” ani wyrolować, z kim nie mogę spędzić sylwestra? (jeżeli zamiast verstehen było by verbringen) tak to z kim nie mogę zrozumieć sylwestra

hmm woher kenne ich solche Smsen ;)
einklammern ist hier eher im Sinne: einengen - ich würde es als "nie chce Twojej swobody ograniczac" deuten.

:-) so langsam wissen wir um den Beziehungsstand....:-)

Pozdrawiam, Edyta
Temat przeniesiony do archwium.