ale naprawde nie mam pojecia jak napisac to po niemiecku . wiec jesli ktoś miałby ochote i czas czy mogłby mi pomóc
Ma opisać osobą która podziwaim po polsku napisałam by tak;
Najblizszą osoba w zyciu jest mój tata. I to właśnie jego najbardziej podziwiam. Może nie robi nic nadzwyczajnego, ale dla mnie jest najważniejszy.
jest o n wysoki ma 190 , niebieskie oczy , krótkie blond włosy i jest dużej postury. Ubiera sie zwyczajnie zazwyczaj dżinsy, koszula i jakiś sweter.
Tak jak ja kocha zwierzeta. Jest moim przyjacielem.zawsze mogę na niego liczyć wiem ze mnie nie zawiedzie.
Od 20 lat pracuje w kopalni. Bardzo lubi tam chodzić. Praca jest jego pasją.Jest pracoholikem.
Nie nawidzi chodzic na zakupy. Unika tego jak ogień. Chodzi tylko kiedy musi. Czyli 3 razy w roku. Jednak ja wolę kiedy tata chodzi ze mną na zakupy , bo w tedy kupi mi co chce.
Jak każdy człowiek ma też swoje wady.Ale tylko czasamio sie złości albo denerwuje. Poza tym jest bardzo ciepłym i dobrym człowiek. LUbi pomagąc potrzebującym ludziom i zwierzętą.
Wiem , ze zawsze mogę na niego liczyć. ZXawsze mi pomożę.I chodź czasami się na niego gniewam, albo obrażam to i tak bardzo go podziwiam.