Błagam przetłumaczcie mi to:( bo mam na jutro plis

Temat przeniesiony do archwium.
Najbardziej z czterech pór roku lubię lato. Trwa ono od 22 czerwca do 23 września. Jest to bardzo ciepła i słoneczna pora roku. W lato bardzo mocno swieci slonce i niebo jest bezchmurne a jak pada deszcz to jest on przyjemny Wszyscy zawsze się cieszą gdy nadchodzi, ponieważ jest to okres wakacji. Wtedy ludzie planują różne wyjazdy nad morze, w góry czy za granice. W lato nigdy sie nie nudzę. Zawsze mogę iść na plaże,poopalac sie spotkać sie ze znajomymi, zwiedzić różne miasta. W dodatku w lato dni trwają najdłużej!
Am liebsten von den vier Jahreszeiten mag ich Sommer. Er dauert von 22 Juni bis zum 23 September. Das ist sehr warme und sonnige Jahreszeit. Im Sommer scheint die Sonne sehr stark und der Himmel ist wolkenlos, und wenn es regnet, da ist er angenehm. Alle freuen sich immer, wenn er kommt, weil das die Ferienzeit ist. Damals haben die Menschen verschiedene Ausflüge an die See, ins Gebirge oder ins Ausland vor. Im Sommer langweile ich mich nie. Ich kann immer zum Strand gehen, mich zu sonnen, oder mich mit meinen Freunden treffen, verschiedene Städte besichtigen. Außerdenm dauern die Tage im Sommer am langsten
wszystko ok tylko w tym tłumaczeniu zamiast zum Strand ma byc an den Strand gehen :))pozdro
dzięki wielkie naprawde:) fajnie, że można na was polegać :* pozdro:)

« 

Pomoc językowa

»

Szkoły językowe