sms do kolegi HILFE!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć, pomóżcie, nie znam niemieckiego, tzn. dopiero wróciłam z Niemiec byłam tam 1,5 miesiąca, dogadywałam sięgłównie po angielsku, choćnie ukrywam że nauczyłąm się trochę słów z niemieckiego.raczej jednak w formie " kali jeść , kali spać". chciałabym zrobić komuś niespodziankęi napisać mu kilka słów po niemiecku, bardzo proszę o pomoc jeśli komuś to nie sprawia kłopotu i oczywiście ma czas:

czemu się do mnie nie odzywasz?? jest mi smutno i cały czas o tym myślę.czy obraziłam Cię moimi ostatnimi słowami? nie gniewaj się proszę.słoneczko jesli chcesz zerwac ze mna kontakt napisz - najgorsze jest milczenie. tesknie ale nie wiem czy mam jeszcze za czym.
Warum meldest du dich nicht? Ich bin traurig und denke immer daran. Habe ich dich mit meinen letzten Worten verletzt? Sei mir bitte nicht böse. Sonnchen, wenn du nicht mehr mit mir in Verbindung bleiben willst, dann schreib. Das schlimmste ist das Schweigen. Ich sehne mich nach dir, doch weiß ich nicht, ob es noch Sinn macht (~)
dzięki Mokotow, buźka
ja klar:)))das soll also ein Sms an den Bekanntem sein!!!Kein Kommentar:)))))))
vego, das hatte ich schon früher gewusst;P
jak się nie facet odzywa, to koniec,

glaub mir.

oder nicht, was meint ihr? ich kenn das von der eigenen Erfahrung
ooo, nicht dass ihr mich falsch versteht, ich bin hetero :) , hab mich in die Sitaution des Burschen gestellt, der "sich nicht meldet"

LG [nie telewizor, tylko Liebie Gruesse] :P
:)))))
es gibt also zwei Moglichkeiten, entweder ist er shwul oder hat schon ein neues Bienchen. :PPP
Was ist los hier?;D Machen wir vielleicht eine Umfrage?;)) Meine Meinung nach: Vego, ich finde, dass nur die zweite Möglichkeit richtig und wahrscheinlich sein kann.;-)))
Temat przeniesiony do archwium.

»

Szkoły językowe