Pomóżcie mi PROSZE!

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś umiałby to przetłumaczyć?Bardzo wasz proszę zależy mi na tym!
Tekst:
6 szkół z róznych krajów pracuje w ".......". Ich celem jest uczenie poza granicami. Funkcjonuje to przez Internet,ale raz w roku odbywa się roboczy tydzień (Projektwoche). Uczniowe przyjeżdżają do danej szkoły jako delegaci. Taka delegacja przyjechała do niemeickiej szkoły w Rendsburg.
Luci,Simon i Martin z Anglii pokazjuą uczniom zdjęcia ich miasta i szkoły. przedstawiaja zalety ich miasta rodzinnego. Inne grupy też będą przedstawiać swoje szkoły.
Od soboty szkoła w Rendsburg gości uczniów ze szkół partnerskich. W niedzielę było zwiedzanie miasta. W poniedizałek odbył się konkurs matematyczny i turniej koszykówki. Wieczorami uczniowie spotykają się bez nauczycieli. Tańcza,graja w bilard lub w kręgle.
Grupa fotograficzna wymyśliła romans fotograficzny i tej grupie towarzyszy kamera. na koniec oczywiście będzie Happy end.

Bardzo was prosze pomóżcie mi to przetłumaczyć.ja przetłumaczyłam niemiecki tekst i streściłam go,ale nie mam pojęcia jak przetłumaczyć ten polski bradoz was prosze.Z góry dziękuję!!!
Prosze to naprawde nie dużo a wy na pewno potraficie.Błagam was to bardzo wazne.
sechs Schulen aus den verschiedenen Ländern arbeitet in ......... Ihr Ziel ist Lehren außerhalb der Grenzen. es funktioniert per Internet, aber einmal im Jahr findet die Projektwoche statt. Die Schüler kommen zur bestimmten Schule als Delegierten. So eine Delegation kam zu einer deutschen Schule in Rendsburg.
Luci, Simon und Martin aus England zeigen den Schülern Fotos ihrer Stadt und Schule und stellen Vorteile ihrer Heimat dar. Übrige Gruppen werden auch ihre Schulen vorstellen. Bei der Schule in Rendesburg sind seit Samstag viele Partnerschulen zu Gaste. Am Sonntag war eine Stadtbesichtigung und am Montag fand ein mathematischer Wettbewerb und Basketballturnier. Abends treffen sich die Schüler ohne Lehrer. Sie tanzen, spielen Billard und Bowling. Ein Fotographenkreis hat eine fotographische Liebesaffäre ausgedacht und dieser Gruppe begleitet eine Kamera. Zum Schluss kommt es natürlich zu einem Happy-End