Czy ktoś umiałby to przetłumaczyć?Bardzo wasz proszę zależy mi na tym!
Tekst:
6 szkół z róznych krajów pracuje w ".......". Ich celem jest uczenie poza granicami. Funkcjonuje to przez Internet,ale raz w roku odbywa się roboczy tydzień (Projektwoche). Uczniowe przyjeżdżają do danej szkoły jako delegaci. Taka delegacja przyjechała do niemeickiej szkoły w Rendsburg.
Luci,Simon i Martin z Anglii pokazjuą uczniom zdjęcia ich miasta i szkoły. przedstawiaja zalety ich miasta rodzinnego. Inne grupy też będą przedstawiać swoje szkoły.
Od soboty szkoła w Rendsburg gości uczniów ze szkół partnerskich. W niedzielę było zwiedzanie miasta. W poniedizałek odbył się konkurs matematyczny i turniej koszykówki. Wieczorami uczniowie spotykają się bez nauczycieli. Tańcza,graja w bilard lub w kręgle.
Grupa fotograficzna wymyśliła romans fotograficzny i tej grupie towarzyszy kamera. na koniec oczywiście będzie Happy end.
Bardzo was prosze pomóżcie mi to przetłumaczyć.ja przetłumaczyłam niemiecki tekst i streściłam go,ale nie mam pojęcia jak przetłumaczyć ten polski bradoz was prosze.Z góry dziękuję!!!