PILNE -->list o sobie po niemiecku(krótki)

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. POtrzebuje na jutro pilnie list o sobie. Czy gdybym podał treść byby ktoś tak miły i uprzejmy aby mi to przetłumaczyć na niemiecki??bo ja wogule nei umiem pisac po niemiecku a potrzebuje to na jutro!!!

LUDZIE POMUSZCIE
to może zamieszcze ten tekst
.......................................................
Czesć NIka!

Nie wiem czy mnie jeszcze pamietasz,nazywam się grzegorz, poznalismy się na koloni, ostatniego dnia:) Nie mielmsy za dużo czasu aby porozmawiać wiec napisze ci cos teraz o sobie.
Mieszkam w Kuźnicy, urodziłem sie 13 października 1987. Mam 180cm wzrostu, waże 55kg. Mam krótie ciemny blad włosy, oczy niebieskie. Interesuje się komputerami.Lubie robic www, i grafike. Lubie jeździc na rowerze i chodzic na spacery. w wolnych chilach gram na saksofonie. KOcham tez robic zdjecia i czesto chodze na wschody i zachody słonca,gdyż w moich okolicach sa one bardzo piękne. Latem pracuje , naprawiam zagle windsevingowe jednak w wolnych chilach ide sie poopalac i popływać w morzu.
Obecnei koncze Liceum Ogulnoszktałcace i po maturze ide do pracy i na studa informatyczne.
Jak masz jakies pytani co do mojej osoby to czekam:) i było by miło gdybyś i ty napisałas coś o sobie:)