List z pozdrowieniami

Temat przeniesiony do archwium.
hey musze napisac list do dziewczyn( niemki) ktore byly kiedys u mnie na wymianie polsko_niemieckiej ale nie zabardzo umiem ten jezyk czy ktos moze mi pomoc? jezeli tak to tresc tego listu brzmi:

Cześć dziewczyny!!!
co u was ciekawego słychać? Bardzo się za wami stęskniliśmy. Wiemy że niedługo nas odwiedzicie. Mama już nie moze sie was doczekać. Wszyscy nasi znajomi się o was pytają. Wiele naszych fanek wam zazdrości. Tom leży w łóżku chory ma grpę.
dziękujemy wam że przeslalyscie nam nasze wspolne fotki i wzamian my doczepiamy wam nasze. Powoli będziemy kończyć więcej opowiemy wam jak przyjedziecie.
Calujemy wasze slodkie buzki papatki.
z pozdrowieniami
(podpis)
P.S
dołanczamy wam bilet na nasz koncert. Jeszcze raz wielkie calusy!!
Servus !
Was gibt´s bei euch neues? Wir vermissen euch alle! Wir wissen, ihr werdet uns bald besuchen. Meine Mutter kann euch kaum erwarten. Alle unsere Freunde fragen nach euch. Viele unserer weiblichen Fans sind neidisch auf euch. Tom liegt im Bett, er hat eine Grippe. Danke dass ihr uns unsere gemeinsamen Fotos zugeschickt habt und als Rückleistung schicken wir euch unsere. Langsam werden wir aufhören, mehr erzehlen wir euch wenn ihr da seid!
Ein Küsschen für jede süsse Wange!
tschüss!

p.s.
Wir schicken Tickets für unseres Konzert mit. Und noch mal ein dickes Bussi!
Poprawniej jest:

Wir wissen, ihr kommt uns bald besuchen.

Viele unsere weibliche Fans.....

mehr erzählen wir euch...

Ein Küsschen auf jede süße Wange - jezeli w ogole tak mozna powiedziec -

raczej sie tego nie mowi

ale po za tym ok. pozdrowionka
dzieki jestescie super. Bardzo mi pomogliście . jeszcze raz wielkie DZIEX.
CALUSY :-]
Wir wissen,dass ihr uns bald besuchen kommt .
Viele unsere weiblichen Fans z.B. mögen auch die Musik.
unserer*
Cześć. Po tym tekście wywnioskowałam że podajesz się za Tokio Hotel i oszukujesz jakieś laski. Moje powody?
1. Piszesz w liczbie mnogiej(ich jest 4).
2. Macie fanki???
3. Tom to gitarzysta tego zespołu.
4. Tom miał ostatnio grypę
5. Macie koncert???
Oczywiście mogę się mylić! Ale jeśli nie, to bardzo szkoda mi tych dziewczyn, chyba nikt nie lubi być oszukiwanym:/ Ale jeśli się mylę to wielkie sorry!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa