Tłumaczenie :)

Temat przeniesiony do archwium.
Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to będę wdzięczna :) To list mojej koleżanki i bardzo nam zależy na tłumaczeniu :)

Hej.
Nazywam sie Kasia. Ty mnie nie znasz. Widzialam twoje zdjecia na stronie FanClubu i ciebie na koncercie. Sądzę, ze jesteś prawdziwa fanka TH. Ja jestem z Polski i u nas nie ma prawdziwych fanow. Moj tata jest Niemcem i tam mieszka, dlatego chcialabym nawiazac z Toba jakis kontakt. Mysle, ze nie jestes zla, ze do ciebie pisze. Ja lubie TH od roku. Zbieram o nich wszystko z roznych krajow. Bylam w polskim bravo {wysylam Ci skany} i bylam na dwoch koncertach. Moja przyjaciolka tez bardzo lubi TH. Staramy sie zalozyc FanClub TH, bo chcemy robic cos na powaznie. Mysle, ze jestes naprawde fajna osoba i strasznie zalezy mi zeby Cie poznac. Moze widzialas na mnie w Soltau? Stalam niedaleko Ciebie i dawalas mi ulotke. Bylam ubrana w flage Polski. Byloby mi bardzo milo gdybys odpisala. Pozdrawiam.
jesli chodzi o TH to tylko Metropole
;-)
A co ma do rzeczy TH xD? Błagam, spróbujcie mi to przetłumaczyć =(
ey!! Godzine opalam się tarasie i już mnie obgadują!!
Ich will nicht so spielen :P
Manno, nur weil meine Ex ein TH Groupie war, heißt das noch lange nicht, das ich auch ein bin:P
Oh Don, =D
btw. Don, kennst du ,,don don Senior Ding-Dong" XD
MetroPole, a Ty się zlitujesz? xP Bo Don Pedros nie chce xD
Hi
Ich heiße Kasia. Du kennst mich nicht.
Ich sah dein Foto auf der Fanclubseite, und dich auf dem Konzert. Ich finde, dass du ein richtiger Tokio Hotel Fan bist. Ich bin aus Polen, und hier bei uns gibt es keine richtigen Fans. Mein Vater ist ein Deutscher und er wohnt da, damit möchte ich mit dir Kontakt schließen. Ich hoffe, dass du nicht böse
bist , dass ich an dich schreibe. Ich mag TH seit einem Jahr. Ich sammle über die Sachen aus dem ganzen Welt. Ich war in der polnischen Ausgabe der Bravo ( Ich schicke dir ein Foto) und ich war auf zwei Konzerten. Meine Freundin mag auch TH. Ich bemühe mich, einen TH Fanclub zu gründen, weil wir etwasernstes machen wollen
. Ich finde, dass du eine tolle Person bist und es ist für mich sehr wichtig dich kenne zu lernen. Vielleicht hast du mich in Soltau gesehen. Ich stand nicht weit von dir, und du hast mir ein Flugblatt gegeben. Ich hatte eine polnisch Flagge an. Es wäre sehr nett wenn du zurückschreiben würdest.
Liebe Grüße
Sei nicht böse, Schatzi!!
:PP
zum Glück kenne ich es nicht
;-)
MetroPole dzięki, jesteś wielki =*
an Don :
:) Ah mein Schmusebär, ich bin nicht sauer. Wie könnte ich auf mein Sonnelicht böse sein :P
**
An die Authorin :)
Gern geschehen.
an Xica:
też dostane to zdjęcie z polskiego Bravo:P
mój mail: [email]

... Wie kann man TH hören, wenn man kein Deutsch kann, vielleicht kann man sich Hoffnung machen, dass die Texte intelligent scheinen :P
*Ich hatte eine polnische Flagge an
Hej Kasiu ja Cię kojarzę z BRAVO;-) Naprwdę fajny artykuł. Zgadzam się z tym że w Polsce nie ma prawdziwych fanów TH ja na szczęście należe do tych nielicznych Fanów;-) Jak chcesz to napisz do mnie [email] Pozdrawiam serdecznie;-)
Mir ist übel, wenn ich lese, was ihr geschrieben habt :P pff...hihi
na so was :) Fräulein Veronique ist eifersüchtig LOL
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe