praca licencjacka

Temat przeniesiony do archwium.
czesc wam zabieram sie za prace licencjacka z jezykoznawstwa. Mam pytanie czy pisaliscie juz taka prace i o czym ona byla. moze podchwyce jakis ciekawy temat. Z gory dzieki :-)
wznawiam temat
Witam:)Ja równiez w tym roku bede pisała prace licencjacka,najprawdopodobnie z językoznawstwa.Jednak tak samo jak Ty na razie mam wiele pytan jak sie za to zabrac.Dlatego cieszylabym sie jakbysmy wspolpracowaly i razem szukały jakiegos tropu , który by nas naprowadzil.Pozdrawiam.
Prośba do innych-jezeli macie jakąkolwiek cenne wskazówki to prosze pomóżcie nam.Moze byscie mieli jakies materiały,które by w przyszłosci nam sie przydały.Prosze odezwijcie sie,zebysmy mogli miec ze soba jakis kontakt.Pozdrawiam.
Hej. ja w tym roku pisałem pracę licencjacką z dydaktyki języka niemieckiego. Mogę podzielić się moimi doświadczeniami :)
Mój mail [email]
hej:) ja właśnie w tym roku musze zmierzyć sie z pisaniem pracy licencjackiej z dydaktyki i kompletnie nie mam pomysłu na temat tejże pracy HILFE!!!!!!
Hej!
Ja pisze prace na temat "Dydaktyczny charakter frazeologizmow"/jezykoznastwo/.Moze masz cos co by mi pomoglo???
Za wszelkie info bede baaaardzo wdzieczna!!!
Pozdrawiam!
Witam. czy możez mi pomóc w napisaniu przcy na temat kreatywne pisanie. Oczywiście J niemiecki.
Chętnie pomogę napisać ci tę pracę, mam także ciekawy temat. Jeśli jesteś zainteresowana, czekam na maila. Pozdrawiam
w razie czego to moj mail: [email]
hej zbieram materiały do egzaminu licencjackiego z językoznawstwa, jeśli macie coś na kompie na ten temat proszę o maila [email]
wielki dzięki :)
witam!

ja natomiast piszę pracę z literatury i poszukuje książek. Czy wie ktoś może gdzie mogę znaleźć książki takie jak:
Wie interpretiere ich Fabeln, Parabeln und
Kurzgeschichten?-Matzkowski Bernd
Wege zur Fabel-Franz-Josef Payrhuber

lub jakiekolwiek materiały do Fabeln?

pozdrawiam:)
hej monijtp, ten wątek jest dość stary ale ja w tym roku piszę pracę licencjacką o frazeologizmach, jeśli możesz podzielić się ze mną swoją wiedzą na temat swojej pracy, albo jeśli ktoś kto brał udział w tym forum ma e-maila do monijtp, bardzo bym prosiła o pomoc. A jeśli ktoś ma inne materiały na temat dydaktyki frazeologizmów (czyli jak nauczać i jaki jest w tym cel) to bardzo bardzo proszę o kontakt. To mój e-mail [email]
hej, ten wątek jest dość stary ale ja w tym roku piszę pracę licencjacką (filologia germańska) o frazeologizmach, monijtp jeśli możesz podzielić się ze mną swoją wiedzą na temat swojej pracy, albo jeśli ktoś kto brał udział w tym forum ma e-maila do monijtp, bardzo bym prosiła o pomoc. A jeśli ktoś ma inne materiały na temat dydaktyki frazeologizmów (czyli jak nauczać i jaki jest w tym cel) to bardzo bardzo proszę o kontakt. To mój e-mail wiola88_demi@
[email]
Pisał ktoś może prace na temat złożeń rzeczownika w niemieckim i w polskim?
Kannst du darüber irgendwas Näheres schreiben? Geht es nur um Vorsilben, oder wie? Rozwin temat, prosze.
Cytat: zochama
Kannst du darüber irgendwas Näheres schreiben? Geht es nur um Vorsilben, oder wie? Rozwin temat, prosze.

zosiu to sa zusammengesetzte Nomen Salatgurke Suppenlöffel itp.
cos malo sie dzieje na tym twoim forum kochanie
bist du pycio, diegusiu, cipeczko?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego