prośba do studiujących na Ap badz w nkjo

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Chciałabym się dowiedzieć od osób studiujących na Akademii Pedagogicznej jak wygląda 1 rok germanistyki, czy jest możliwość przepisania niektórych przedmiotów i czy jest szansa dogadać się z wykładowcami jeśli studiuję się dwa kierunki. Obecnie studiuję na NKJO, ale dostałam się w tym roku również na AP ne germanistyke. Zastanawiam się czy nie zrezygnować ze studiów u siebie ze wzgledu ze na 2 roku jest juz poziom advance z ang a ja mam spore zaległości i nie wiem czy podołam. Najbardziej chciałabym być tu i tu ale to chyba nie bedzie mozliwe. Doradzcie prosze!
współczuje Ci juz teraz...
Studiujesz może na AP?
tak... z przepisaniem przedmiotów typu psychologia czy pedagogika nie ma problemów, ale schody sie zaczną jak bedziesz chciała cos z j. niemieckiego przepiać. Powiem tak... jest cieżko na AP.. eh... naprawde Ci wspóczuje
Fakt, jest ciezko. Moze jednak warto zostac w NKJO?
Eh mam mętlik w głowie i nie wiem co zrobić..W nkjo wbrew pozorom tez nie jest łatwo. Zwłaszcza jak ma się równocześnie historie Niemiec i Anglii czy metodyki. Nie wiem czy dałoby sie choc pogodzic studiowac te dwa kierunki przez pierwszy semestr i potem zdecydowac? Nie chciałabym tracic roku, a z drugiej strony nie wiem czy z moimi zaległosciami z angielskiego utrzymam sie na 2 roku. Z jakiego przedmiotu jest najgorzej na pierwszym roku poza praktycznym? uzo jest ogolnie przedmiotow? Napiszcie mi prosze cos wiecej o 1 roku. Z góry wam dziękuję
Temat przeniesiony do archwium.