hmm..też się naczytałam wielu opinii, zarówno negatywnych jak i pozytywnych...myślę, że jednych i drugich po równo...jeśli chodzi o moje prywatne zdanie to ja jestem z tej uczelni zadowolona:)wykładowcy ok, atmosfera bardzo przyjazna:) nauki dużo wiadomo, ale to przecież studia a nie liceum...powiem tak: gdybym była niezadowolona to bym zrezygnowała - nie byłoby sensu tego kontynuować...szczerze ci powiem, że wkurzają mnie trochę ludzie, którzy się tam uczą i wydają złą opinię o szkole(nie tylko o wsjo, wogóle o swoich szkołach)...jak im się nie podoba to po co kontynuują te studia?? na siłę??(tym sposobem sami sobie wydają złą opinię- bo skoro szkoła do kitu, wykładowcy i studenci też, poziom niski...jak to odbierać? ten kto tak mówi a nic nie robi żeby się z taką szkołą nie identyfikować swoją opinią sprawia, że wszyscy inni też będą go postrzegać tak jak on swoją uczelnię, bo przecież tam studiuje...trochę się pogubiłam...mam nadzieję że to ma sens co napisałam...;P ) dla mnie nie zrozumiałe...tak jak już pisałam gdyby mi się nie pdobało to bym już tam nie uczęszczała, a jestem zadowolona, wiem że dobrze wybrałam:) ogólnie rzecz biorąc nigdy nie jest tak że coś jest w 100% idealne lub do końca złe...
wybór należy do ciebie:) powodzenia:) pozdrawiam:)